drs. Teun Woord RA EMITA

Teun Woord (1977) is partner van Crowe Foederer en tevens als Registeraccountant (RA) werkzaam bij accountantskantoor Crowe Foederer vestiging Amsterdam. Hiervoor heeft hij als assistent-accountant een aantal jaren gewerkt bij een middelgrote accountantskantoor. Teun is werkzaam in de functie van manager audit. In deze functie is hij betrokken bij een divers aantal controle-opdrachten. Daarbij bedient hij aansprekende controlecliënten binnen ons kantoor. Verder is Teun binnen Crowe Foederer de onderwijsaccountant en eindverantwoordelijk voor de controles van onderwijsinstellingen.

Daarnaast is hij landelijk betrokken bij de IT audits die in het kader van de jaarrekeningcontrole worden uitgevoerd bij grote en middelgrote klanten die in sterke mate zijn geautomatiseerd. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de audits van ISAE3402 rapportages en SOX IT audits. Hiervoor heeft hij de Postgraduate IT Audit Opleiding gevolgd aan de Vrij Universiteit in Amsterdam en is in de loop van 2009 afgestudeerd als Executive Master of IT Auditing (EMITA).

Teun heeft eind 2006 zijn doctoraal Accountancy behaald aan de NIVRA-Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Zijn afstudeerscriptie over ‘de economische performance van de boomkorvisserij en de rationeel-economische waarde van vangstrechten’ is in 2007 bekroond met de NIVRA-Nyenrode Essay prijs.