Terug
In de media 25-06-24

PERSBERICHT: Crowe Foederer met unieke propositie nieuwe partner PSV

Crowe Foederer gaat de komende drie jaar een sponsorship aan op partnerniveau met PSV als ‘Partners in Progress’. In dit unieke samenwerkingsverband zullen wij onze kennis en ervaring in team- en bedrijfscoaching bundelen met als doel: vooruitgang boeken voor teams en organisaties. Daarnaast zal onze naam en logo te zien zijn op de trainingskleding van de coaching staf van PSV 1, PSV Vrouwen en Jong PSV. De samenwerking loopt in ieder geval tot medio 2027.

In dit unieke samenwerkingsverband bundelen PSV en Crowe Foederer hun kennis en ervaring in team- en bedrijf coaching met als doel: vooruitgang boeken voor teams en organisaties.

Vooruit
PSV als club streeft naar vooruitgang, een streven dat gedeeld wordt door de gehele Brainportregio. Ook de klanten van Crowe Foederer hebben een gemeenschappelijk doel: beter worden, groeien en zich ontwikkelen. In essentie: progressie. Er zijn dan ook veel overeenkomsten tussen de staf van PSV en een veelzijdig adviseur en accountant als Crowe Foederer: beide bieden top-ondersteuning en faciliteiten, staan achter hun spelers/klanten en doen er alles aan om hen te helpen grote prestaties te leveren. Deze steun is onmisbaar, maar krijgt zelden de spotlights.

“We verwelkomen met Crowe een zeer waardevolle partner, die ons met haar expertise op meerdere vlakken kan ondersteunen”, vertelt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Crowe en PSV zijn elkaar niet vreemd, want we kennen elkaar al een langere periode. Met de toetreding tot onze sponsorpiramide en een prominente plek op de trainingspakken van de staf, wordt de samenwerking geconcretiseerd. Ze heeft daarbij, als coach van de stafleden van PSV, voor een unieke propositie gekozen.” 

Prestatieklimaat
“Met ons uitgebreide dienstenaanbod zijn we veel meer dan een traditioneel accountants- en advieskantoor. Met name door ons brede scala aan HR- en technologiediensten kunnen we ondernemers en non-profit organisaties volledig ontzorgen op al hun vraagstukken,” aldus Johan Daams, CEO van Crowe Foederer. Ondernemers vertrouwen op hun adviseur en accountant als cruciale coach om de te nemen stappen in hun zakelijke ambities te toetsen of uit te stippelen. Kortom, zowel onze ondernemerscoaches als coaches in de sport zijn verantwoordelijk voor én spelen een cruciale rol in het creëren en faciliteren van het juiste prestatieklimaat.

Meer informatie:
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Kolthof, corporate marketingmanager

Crowe Foederer, e.kolthof@crowefoederer.nl, 06 – 51 99 37 93.

Over Crowe Foederer
Crowe Foederer is een landelijk accountants- en advieskantoor met bijna 700 medewerkers en 8 vestigingen in Amsterdam, Oostzaan, Lelystad, Bladel, Roermond, Venlo, Venray en het hoofdkantoor in Eindhoven. We zijn onderdeel van het wereldwijde Crowe Global netwerk dat actief is in 150 landen. We kennen zeven service lines: audit, financial services, tax, HR services, corporate finance, consultancy en technology. Met dit complete dienstenassortiment kunnen we MKB-ondernemingen en grote organisaties volledig ontzorgen in al hun vraagstukken. De kracht van Crowe ligt bij coaching en persoonlijke betrokkenheid, waarmee wij klanten naar het volgende niveau tillen.