M&A

M&A

Uw bedrijf verkopen of juist een bedrijf overnemen? Een overnametraject biedt veel kansen, maar brengt ook risico’s mee. Een overnametraject is een intensief traject waarbij u geconfronteerd wordt met vaak nieuwe processen, onderhandelingen en emotie. Het is een intense ervaring die vraagt om zorgvuldigheid, ervaring en kalmte. Goede ondersteuning is daarom van groot belang. Met ons ervaren team van adviseurs begeleiden wij u tijdens het overnametraject. Wij kunnen u van dienst zijn bij:

 

  • De verkoop van uw onderneming;
  • De aankoop van een onderneming;
  • De fusie van uw onderneming met een andere onderneming.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies gesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet ook niet om onze whitepaper ‘Stappenplan bedrijfsoverdracht, te downloaden

Neem contact met mij op

Verkoop & Aankoop

Verkoop

Wilt u een investeerder bij uw onderneming betrekken om samen de volgende stap te zetten? Bent u toe aan uw pensioen? Er zijn diverse redenen waarom u kunt overwegen om (een deel van) uw onderneming te verkopen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de verschillende stappen die bij dit proces komen kijken.

Aankoop

Wilt u uw onderneming verder laten groeien buiten de autonome groei? Kunt u de risico’s in uw bedrijfstak verlagen door strategische overnames?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de verschillende stappen binnen uw groeistrategie en mogelijke overnames om uw groei te versnellen of risico’s te verkleinen.

 

Bedrijfsovernames zijn complexe trajecten. Wij kunnen u van start tot finish begeleiden bij de diverse stappen die genomen moeten worden. Dit doen we samen met onze specialisten op het gebied van Valuation, Transaction Services en Debt Advisory. Ook met fiscale-, HR- en IT vraagstukken die tijdens een overnametraject aan bod komen kunnen wij u begeleiden.

Neem contact met mij op

Whitepaper: Stappenplan bedrijfsoverdracht

De huidige markt voor overnames is er een van uitersten. Aan de ene kant is er heel veel geld bij investeringsmaatschappijen die profiteren van een lage rente. Aan de andere kant, bij de ondernemingen, zijn er de problemen door de coronacrisis.

Whitepaper: Stappenplan bedrijfsoverdracht

Vraag hier het whitepaper ‘Stappenplan bedrijfsoverdracht’ gratis aan.

Gerelateerde services

Corporate Finance
Debt Advisory
Corporate Finance
Transaction Services