Controle

Multidisciplinair

Crowe hanteert een multidisciplinaire aanpak bij de controle van uw jaarrekening. Dat wil zeggen dat wij naast accountants ook professionals bij de controle betrekken indien en voor zover de omstandigheden daar om vragen. Dit doen wij niet om de rekening op te voeren, maar vanuit de overtuiging dat dit nodig is om de juiste aandachtspunten tijdig te kunnen signaleren en daarmee waarde toe te voegen. Voor eventuele werkzaamheden in het buitenland maken wij desgewenst gebruik van het Crowe Global netwerk.

Data analyse

De hoeveelheid beschikbare data binnen organisaties groeit enorm. Wij gebruiken deze data door onze controle te baseren op data analyse. En dat biedt een grote toegevoegde waarde voor onze cliënten. Bij data analyse in de controle leggen wij op basis van downloads van IT-gegevens verbanden tussen data. Daarbij brengen wij uitzonderlijke transacties in kaart. Deze transacties kunnen duiden op onregelmatigheden in de cijfers, maar ook op zwakke plekken in het proces of het systeem. Zo verkrijgen we waardevolle inzichten in de wijze waarop processen in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk functioneren.

Audit controle

Specialistische kennis

Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van bijzondere controle en aan controle verwante opdrachten. Bijvoorbeeld de controle van project- en subsidieverantwoordingen of bijzondere onderzoeksopdrachten in het kader van juridische procedures. Deze opdrachten verrichten we met een multidisciplinair team van specialisten dat gericht voor de opdracht wordt samengesteld. Dit team beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving, accountancy en bedrijfseconomie. Wij maken gebruik van moderne tools en technieken, zoals data analyse.

Gerelateerde services

IT Audit
Non profit
040 264 96 10 Vestigingen