Crowe global

Een internationaal netwerk

Crowe is lid van Crowe Global, een toonaangevend internationaal netwerk (8e grootste internationale netwerk) op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, advisory, risk consulting en payroll services. Crowe Global maakt al bijna 100 jaar slimme en grensoverschrijdende beslissingen voor multinationals.

Focus op klantervaring

Crowe Global biedt wereldwijd bereik op persoonlijke schaal. Bedrijven zijn gefocust op de toekomst en de klantervaring, en werken samen met klanten om iets waardevols, substantieels en duurzaams te bouwen. Nauwe werkrelaties vormen de kern van onze effectieve dienstverlening.

Gezamenlijk tellen de aangesloten bedrijven:

  • 3.643 partners;
  • 31.973 medewerkers;
  • 5.481 administratief medewerkers;
  • Met een totaal van 41.097 aan medewerkers en personeel.

Crowe Global

 

Bij Crowe Global hebben onze professionals allemaal dezelfde toewijding om kwalitatief uitstekende diensten kunnen verlenen aan hun cliënten.
Crowe Global is een netwerk dat zich onderscheidt in de markt door slimme beslissingen te nemen die blijvende waarde bieden aan klanten.

Meer over Crowe Global

German Desk

 

De German Desk van Crowe Foederer is een uitstekende mogelijkheid om grensoverschrijdend zakendoen in Duitsland of andere Duitstalige landen verder uit te breiden. Ook voor Duitstalige ondernemingen en privé personen zijn wij de ideale partner om deze in Nederland te ontzorgen.

Meer over German Desk