Business software

Digitale wereld

De wereld wordt alsmaar digitaler. Vanuit de markt (uw klanten, leveranciers, stakeholders) is er een dringende behoefte aan snelle en actuele informatie. Uw organisatie kan daarin niet achter blijven. Dagelijks worden er enorme hoeveelheden data gegenereerd, uitgewisseld en opgeslagen. Vanaf het eerste klantcontact tot de afronding van een opdracht/project. Data worden dan ook steeds vaker gezien als de kroonjuwelen van een organisatie. Logisch, want het herbergt een schat aan informatie die van de dagelijkse bedrijfsprocessen tot de strategische besluitvorming van onschatbare waarde is.

Tal van voordelen

De juiste tools, in de vorm van (business) software, mogen niet ontbreken om dit te managen. Bedrijven hebben al snel tientallen software applicaties. Door het applicatielandschap optimaal in te richten, worden tal van voordelen behaald. Denk hierbij aan efficiëntie van dagelijkse bedrijfsprocessen, actuele (bestel)informatie van/voor klanten en het ontsluiten van stuurinformatie.

Audit controle
Persoonlijk advies

Bedrijfsprocessen stroomlijnen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Uw bedrijfsprocessen en de gewenste output staan hierbij centraal. Op basis hiervan helpen wij met het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het beschikbaar krijgen van de juiste stuurinformatie op het juiste moment en het selecteren en implementeren van slimme business software die u hierbij ondersteunt. Optimaal samenwerken staat hierbij centraal, alsook de bescherming van uw data door veilige opslag volgens de dataprivacy wetgeving.

Vooraanstaande oplossingen

Bij bovengenoemde vraagstukken maken wij gebruik van vooraanstaande oplossingen van bijvoorbeeld Microsoft (Dynamics/Business Central, BI, CRM, SharePoint, Teams, Office365), Exact, Unit4. Hieraan worden vaak andere software applicaties gekoppeld waar u al mee werkt of door ons worden geleverd of ontwikkeld.

Gerelateerde services

Data analyse
IT Audit
040 264 96 10 Vestigingen