Heroes Den Bosch omarmt
'de Kracht van Crowe'

Drie seizoenen

Heroes Den Bosch en Crowe Foederer slaan de handen ineen. Wij mogen ons per heden ‘Official HR Partner’ van de club noemen. General manager Stefan Wessels en Johan Daams, CEO Crowe Foederer, hebben in de rust van het duel met The Hague Royals op 15 oktober hun handtekening gezet onder een overeenkomst tussen beide partijen voor ten minste drie seizoenen.

 

Driepunters

Stefan Wessels spreekt zijn enthousiasme uit over de samenwerking: “Ik ben enorm trots dat we opnieuw een toonaangevend bedrijf mogen toevoegen aan onze ‘business familie’.” Evenzeer verheugd voegt Johan Daams hieraan toe: “De keuze voor Heroes lag voor ons voor de hand, omdat ze goed bij onze organisatie en cultuur passen. Denk aan: teamwork, een informele en laagdrempelige sfeer, toenemend gebruik van technologie en het scoren van driepunters uit onverwachte hoek. Bovendien zit er écht een match tussen de ambities van Crowe en die van Heroes Den Bosch. We kijken samen uit naar het partnership en al het moois dat hier ongetwijfeld uit voort gaat komen.”

Stichting BEN vs. Heroes Den Bosch

Wij organiseerden in samenwerking met Heroes Den BoschFonds Gehandicaptensport en Stichting BEN een gaaf rolstoelbasketbalevent waarbij 10 kids tussen de 12 en 18 het opnamen tegen dé sterspelers van de Heroes! Wie denk jij dat deze game heeft gewonnen?

Check hier de aftermovie

040 264 96 10 Vestigingen