Over Crowe Foederer

De kracht van Crowe

Vooruitstrevendheid uit zich niet alleen in het toepassen van de laatste technologieën. Het richt zich met name op de manier waarop wij oog hebben voor mensen; zowel klanten als medewerkers. Onze multidisciplinaire dienstverlening is generalistisch én specialistisch, op die manier hebben we antwoord op steeds complexer wordende klantvragen. De processen zijn hierbij zodanig ingericht dat ze rechtstreeks bijdragen aan meerwaarde. Mensen, kennis en kunde, in combinatie met een solide betrouwbaarheidsreputatie, vormen de ware kracht van Crowe.

Geef jezelf de ruimte om je te ontwikkelen. Stel ambitieuze doelen. Overwin hindernissen en vier successen. Samen met mensen die er net zo instaan als jij.

Dat voelt goed. Daar put je kracht uit. Bij Crowe vind je de collega’s, de klanten en de uitdagingen die je iedere dag weer dat gevoel geven. Op een kantoor bij jou in de buurt, binnen een internationaal netwerk.

Geef je carrière de kracht van Crowe.

 

Check onze vacatures

Een helder verslag van 2022

Accountantsorganisaties die wettelijke controles uitvoeren bij organisaties van openbaar belang (oob’s) zoals bijvoorbeeld beursfondsen, dienen jaarlijks een transparantie verslag te publiceren. Crowe Foederer controleert geen oob’s en kent deze verplichting niet. Toch willen wij graag een helder en eerlijk verslag publiceren, gericht op waar wij staan als organisatie en welke ontwikkeling wij hebben doorgemaakt in 2022. Dit doen we in de vorm van ons heldere verslag 2022. Omdat we ons als Crowe Foederer midden in de samenleving bevinden.

Lees hier het Helder Verslag 2022

Crowe Global

Sinds 2014 is Foederer lid van het toonaangevende internationale netwerk: Crowe Global. Daardoor maken we slim gebruik van de kracht van andere kantoren binnen dit netwerk. Er is een sterke internationale dynamiek. Het netwerk biedt specialistische dienstverlening op wereldwijd niveau. Dit alles maakt van Crowe Foederer een volwaardige partner voor internationale ondernemers in Nederland.

Meer over Crowe Global

 

 

Crowe Foundation

Begin 2022 hebben wij de Crowe Foundation (voorheen Stichting Foederer Talentenfonds) opgericht, een eigen Stichting met een ANBI-status. Een zeer belangrijk maatschappelijk thema waarop de Crowe Foundation zich richt is ‘Gelijke kansen’. Dit thema is gekozen omdat we daar als zakelijke dienstverlener impact kunnen maken en uit intern onderzoek is gebleken dat veel van onze collega’s hier graag aan bij willen dragen. Per kantoor hebben zich vrijwilligers gemeld die als ambassadeur optreden om initiatieven op te halen en collega’s te motiveren om bij te dragen. Hierbij streven we naar lokale en landelijke partnerships. Budget en tijd zijn daarvoor vrijgemaakt. Met als resultaat een maatschappelijke footprint in de vorm van intrinsiek gemotiveerde collega’s die zich in willen zetten voor goede doelen.

Meer informatie

Crowe in de media

Bedrijfsglossy Nuance

Elk kwartaal brengen wij een eigen bedrijfsglossy uit voor en door relaties van ons kantoor. Wilt u de Nuance ook vier keer per jaar gratis ontvangen? Meld u zich dan nu aan via deze link.

Lees hier de Nuance verhalen