Crowe Technology,
uw partner in digitale versterking

Data + mensen = waarde

Crowe technology,
uw partner in digitale versterking.

Bij Crowe Technology geloven we dat de toekomst van bedrijven wordt gedreven door technologie en AI. Daarbij is de kracht om te innoveren en te transformeren in de digitale wereld essentieel voor het succes van bedrijven.

Dit raakt meer dan alleen de IT-afdeling maar alle strategische domeinen zoals: HR, Finance, Sales & Marketing, Operations en dus ook IT & Cybersecurity. Verder is digitale transformatie en toepassen van AI geen quick fix, het vraagt naast techniek en de juiste kennis vooral verandering in mindset en lifestyle binnen uw organisatie.

Nieuwe Technologieën, praktisch toepassen

Digitalisering, automatisering, datamanagement en AI: het technologie-landschap van uw organisatie is volop in beweging. Hoe krijgt u nu de puzzelstukken op de juiste plek? Hoe gaat u, als directie of management om met business uitdagingen waar technology een belangrijke bijdrage aan kan leveren of soms een must is, zoals:

  • Hoe kunnen we de concurrentie voorblijven door de inzet van digitalisering van bedrijfsprocessen?
  • Hoe kan ik talent voor mijn organisatie vinden en behouden?
  • Hoe kan mijn bedrijf profiteren van data-analyse en artificial intelligence?
  • Hoe kunnen we compliant zijn en blijven op bijvoorbeeld het vlak van ESG?
  • Hoe kunnen we de gebruikerservaring van nieuwe applicaties onder medewerkers verbeteren?
  • Hoe kunnen we learning & development proactief en toegankelijk aanbieden aan onze medewerkers?
  • Hoe kunnen we binnen onze organisatie slimmer en efficiënter samenwerken?

Hoe en waar begin ik?

Die vraag horen wij veel bij onze relaties. Logisch, want voor veel organisaties is het vraagstuk nieuw en kan het complex aanvoelen. Wat vaak over het hoofd gezien wordt is dat een integrale aanpak van belang is om nieuwe technologie succesvol te laten landen in uw organisatie. Dit doen we altijd vanuit 4 perspectieven: Techniek, Mens, Organisatie en Data.

Welke werkwijze past bij uw organisatie?

Crowe Foederer heeft inmiddels ruime ervaring op dit vlak. Met meer dan 100 experts op Tech, Data, Organisatie en Mens en uw specifieke branche of vakgebied kunnen wij u helpen. Bij onze opdrachtgevers zien we drie manieren, waarop we deze projecten samen uitrollen.

  1. Totaalaanpak: Onze totaalaanpak begint met onze volwassenheidsscan waaruit blijkt waar uw organisatie of domein staat in Technology, data & AI volwassenheid. Van daaruit helpen wij u naar het door u gewenste niveau voor uw organisatie: initieel, reagerend, proactief of voorspellend.
  2. Domeinaanpak: Vaak is het ‘lonkend’ perspectief dat we samen hebben vastgesteld het vertrekpunt om per domein of per combinatie van domeinen een concreet plan van aanpak uit te werken op domeinen als: HR, Finance, Sales & Marketing, Operations en IT & Cybersecurity.
  3. Diensten en producten: of u nu op zoek bent naar HR-tooling op het gebied van payroll of talentontwikkeling, naar Data Science oplossingen zoals een data engine, AI of RPA, of elementen van een moderne IT-omgeving. Wij kunnen u helpen met het door u gewenste ‘grotere plaatje’ in het achterhoofd: modulair en schaalbaar.

Whitepaper: Crowe op weg naar digital first

Crowe anticipeert op een veranderende wereld. Een wereld waarin technologie meer dan ooit dominant is in alles wat we doen. Waarin data nieuwe inzichten oplevert. Waarin onze rol als accountant en adviseur verandert. In die wereld kunnen wij het verschil maken.

Whitepaper bekijken

Whitepaper: High tech, high touch

De datahoeveelheid stijgt exponentieel en applicaties in de cloud vormen uitgebreide ecosystemen, wat ongekende mogelijkheden en gebruiksgemak biedt. Voor ons betekent dit dat datagedreven controles de nieuwe standaard worden, resulterend in een hogere controlezekerheid.

Technologie alleen is niet voldoende; data-analyse moet gepaard gaan met deskundige interpretatie. Daarom combineert ons kantoor geavanceerde technologie (‘high tech’) met persoonlijke interactie (‘high touch’), gericht op het genereren van relevante inzichten samen met de klant.

Whitepaper bekijken

Technology

Cybersecurity
Business software
Datagedreven dienstverlening
IT-Solutions
HR Technology & Data Analytics
040 264 96 10 Vestigingen