Tophockey & Crowe

Een accountantskantoor koppelen aan een topsporter,
dat is out-of-the-box

Crowe Foederer is actieve sponsor binnen de hockeywereld. Naast ons boegbeeld tophockeyster en seriekampioene Lidewij Welten, sponsoren we ook Dames 1 van Oranje-Rood voor de komende 3 seizoenen.

Lidewij is tevens boegbeeld van de arbeidsmarktcampagne: De kracht van Crowe. Lidewij Welten; met haar imposante erelijst, scoringsdrift en teammentaliteit is zij de perfecte personificatie van wat wij ‘de kracht van Crowe’ noemen. Deze krachten, 6 in totaal, is wat ons uniek maakt. Goed om te melden is dat we de definities van deze krachten hebben opgehaald bij onze eigen medewerkers. Het zijn geen loze kreten.

Hoofdsponsor Dames 1 Oranje-Rood

Met ingang van het nieuwe seizoen prijkt er een nieuwe naam op de shirts van Dames 1, namelijk Crowe Foederer. We zijn trots om ons de komende drie jaar hoofdsponsor van deze ambitieuze groep meiden, die hun studie of baan weten te combineren met topsport, te mogen noemen! Als Eindhovense accountants- en adviesorganisatie willen we als partner van Oranje-Rood onze bijdrage leveren om Dames 1 weer in de hoofdklasse te krijgen waar ze thuishoren.

Thema’s als talentontwikkeling en vitaliteit staan zowel bij Crowe Foederer als Oranje-Rood centraal en zorgen voor een mooie verbinding en nieuwe inzichten die we samen gaan verdiepen.

Lees verder

 

Scoren met Lidewij

Op een zonovergoten woensdagmiddag ter ere van 60 jaar Crowe mochten maar liefst 60 enthousiaste kids het opnemen tegen Olympisch Kampioen Lidewij Welten en haar hockeyvrienden. Het was voor de kinderen een droom die uitkwam het hoofdveld van HC Den Bosch. Als kers op de taart speelde Lidewij de 2e helft niet tegen máár met het team kinderen. Zij wonnen de wedstrijd met een nipte 3-2. Een prachtig event om nog eens lekker van na te genieten.

Bekijk hier de video

Het beste uit jezelf halen

Met 12 hoofdprijzen en 212 officiële interlands op haar naam, is Lidewij een ‘grote mevrouw’ in het professionele dameshockey. Ze pakte tweemaal Olympisch goud en won vier EK’s en twee WK’s. Waarom koos ze voor Crowe Foederer? “Ik zeg niet overal ja tegen. Een campagne moet bij mij passen als persoon en het verhaal moet kloppen”, legt de voormalig FIH World Player of the Year uit. “Het concept dat Crowe Foederer voorlegde, ‘Samen voor één doel gaan’, vond ik sterk en getuigen van creativiteit. Niet voor niets heb ik ooit gekozen voor een teamsport. Met elkaar naar een doel toewerken en het beste uit jezelf en de mensen om je heen halen, daar geloof ik in.” Opvallend, want Lidewij is aanvaller, en dat zijn niet zelden solisten. Lidewij: “Ik sta inderdaad niet bekend als de speelster die de pass geeft. Ik ben een ‘pieler’, maak acties en in de cirkel wil ik scoren. Maar als ik zie dat een andere speelster er beter voor staat, gaat de bal daarnaartoe. Ik ga altijd voor het beste resultaat”

Vallen en opstaan

Net zoals de nationale hockey-equipe niet altijd fluitend wint, kunnen ook bedrijven naast een tender of topaccount grijpen. Bij Crowe Foederer ligt de lat hoog. Des te vervelender als het een keer niet loopt zoals gepland. “De kunst is om erboven te staan, te evalueren en lessen te trekken. Ik denk dat je juist succesvol wordt door af en toe te falen, zeker als starter of young professional. Het is vallen en opstaan. Als je geen fouten mag maken, leer je niet optimaal. Daarnaast gaat het erom een veilige omgeving te creëren waarin je door anderen gecorrigeerd en geholpen kunt worden.” Dat laatste ziet Lidewij ook terug in het veld. “Je kijkt elkaar op zulke cruciale momenten in de ogen, pept elkaar op, maakt misschien een nuttige overtreding en kunt daardoor de situatie omzetten. Dat is de kracht van een goed ingespeeld team.”

Heeft Lidewij nog een advies voor jou als professional?

Lidewij: “We hadden het zojuist over verliezen en het analyseren wat er misging. Terwijl je gewoon doorgaat als je wint. Eigenlijk zou je dan ook een stapje terug moeten zetten. Stilstaan bij je succes is net zo belangrijk als het inzoomen op de missers.”

Daarom heeft Crowe Foederer tophockyster Lidewij Welten aan boord gehaald.

De krachten van Crowe