IT-Solutions

Onmisbaar

Een dag zonder gebruik te maken van ICT is niet meer voor te stellen. Het is voor velen zo vanzelfsprekend geworden dat we onthand zijn als het niet beschikbaar is. In het bedrijfsleven is beschikbaarheid een must. Tegenwoordig wilt u altijd bereikbaar zijn en overal toegang hebben tot het netwerk en de applicaties en data die hierop worden ontsloten.

De behoefte van uw organisatie staat daarbij centraal en kan enorm verschillen per bedrijf of per branche. Ook de interne werkwijze (bedrijfsprocessen en applicatielandschap) en de toekomstvisie (verwachte groei, krimp, koers, plannen) oefenen invloed uit op de benodigde beschikbaarheid, prestaties én beveiliging.

ACA IT-Solutions

ACA IT-Solutions is een ervaren ICT-dienstverlener en dochter van Crowe Foederer. Core business is kort gezegd de realisatie en het beheer van ICT-omgevingen. Zo eenvoudig als deze omschrijving, zo veel omvattend is de dienstverlening en de uitvoering hiervan. De technische realisatie is namelijk het resultaat van besluitvorming en keuzes op de volgende gebieden:

  • Beleid: Wat is het beleidsplan en de roadmap van de organisatie?
  • Mens: Welke bedrijfsprocessen kent de organisatie en wat wordt van de beschikbaarheid verwacht?
  • Cybersecurity: Hoe dienen het bedrijfsnetwerk, het applicatielandschap en de data beveiligd te worden?

Door de elementen Beleid, Techniek, Mens en Cybersecurity op elkaar af te stemmen wordt een werkomgeving gecreëerd die een essentiële bijdrage levert aan de prestaties en continuïteit van de organisatie, nu en in de toekomst.

Vraagstukken waar wij momenteel veel klanten bij helpen zijn:

IT roadmap: door het maken van een roadmap wordt uw IT-koers, en daardoor ook de bijhorende personele inzet en investering, voor de komende jaren duidelijk en beheersbaar.
Modern workplace en workspace: hoe kunt u veilig en beheersbaar applicaties en data beschikbaar stellen aan uw medewerkers, zowel binnen als buiten de kantoormuren?
Veiligheid: welke methodieken gebruiken cybercriminelen en in hoeverre is uw organisatie, inclusief daartegen bestand.
Continuïteit: hoe beschermt u uw applicaties en data en hoe kunt u de schade herstellen/beperken als u onverhoopt toch slachtoffer wordt van een cyberaanval.
Cloud: wat is voor uw organisatie de beste manier om gebruik te maken van de (hybrid) cloud?

Gerelateerde services

Datagedreven dienstverlening
IT Audit
040 264 96 10 Vestigingen