Oranje Rood Dames 1

Talent ontwikkel je samen

Als in Eindhoven ontstaan accountants- en adviesorganisatie, willen we als partner van Oranje Rood en hoofdsponsor van Dames 1 onze bijdrage leveren om Dames 1 weer in de hoofdklasse te krijgen. Dit doen we door langs de lijn te ‘supporten’ én vooral door samen te werken aan talentontwikkeling. Hiervoor zijn we een gezamenlijk programma gestart waarin we de talenten van onze Corporate Finance afdeling hebben verbonden aan Dames 1 Oranje Rood.

De eerste stappen in onze gezamenlijke reis

Brainstorm

We zijn gestart met een brainstormsessie over de parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven én hetgeen we samen kunnen doen om elkaar verder te helpen: Hoe ontwikkel je talent? Hoe geef je elkaar feedback? Wat kan je van andere topsporters zoals de Heroes Den Bosch leren? En hebben schapen hiermee te maken?

Feedback

De tweede gezamenlijke sessie met Dames 1 en ons Corporate finance team bestond uit een feedback training. Hoe geef en ontvang je feedback? Welke rol speelt groepsdynamiek? Soms wat ongemakkelijk, confronterend maar altijd constructief. Kortom een nuttige ervaring voor het individu en team.

Leren van andere sporten

Tijdens de winterstop hebben we samen een topbasketbal eredivisiewedstrijd meegemaakt bij onze andere partner in top sport: Heroes Den Bosch. Wat kan je leren van hoe er in basketbal wordt verdedigd en aangevallen? Wie het beste presteert in de rebounds wint meestal de basketbalwedstrijd; is dat wezenlijk anders dan bij de tackle-backs in hockey?

Kampioen!

De dames hebben dit seizoen afgesloten met een geweldige overwinning. Na een seizoen in de Promotieklasse is het de vrouwen van Oranje Rood gelukt om terug te keren naar de Hoofdklasse. Chapeau! Ons gezamenlijk hoofdstuk sluit hier niet, ook komend seizoen gaan wij ons samen met de Dames 1 en ons Corporate Finance Team verder met het thema talentontwikkeling.

Recap afgelopen seizoen

Tim de Leeuw, Manager Corporate Finance blikt met Rob Haantjes en de captains van Oranje Rood Dames 1 terug op het afgelopen seizoen, de gezamenlijke uitjes en sessies van Corporate Finance en de Dames, met als kers op de taart, natuurlijk de overwinning van de dames.