Roermond

Sterke economische groei

Roermond heeft een sterke economische groei doorgemaakt. Deze vestiging is stevig in de regio verankerd en lift mee op deze ontwikkeling. De groei van de audit en fiscale praktijk is vooral toe te schrijven aan het vergroten van bestaande business.

Gevarieerd klantenpakket

Crowe Foederer Roermond is een gemengde praktijk met een gevarieerd klantenpakket. Roermond bedient met name klanten uit noord en midden Limburg, maar ook klanten uit Duitsland en België. We werken daarvoor met een aparte German Desk en België Desk. Onze 40 Roermondse professionals hebben een sterk netwerk in de grensstreek met beide buurlanden.

 

German desk
kantoor-roermond

Een echt Limburgs kantoor

Met een unieke locatie direct aan de Maas en aan de toegangsweg naar de stad Roermond is Crowe Foederer Roermond een echt Limburgs kantoor. Het heeft een open verbinding naar de rest van Nederland en de omringende landen. Met name de accountantspraktijk en de fiscale praktijk is aan een flinke opmars bezig binnen de vestiging Roermond

Crowe Foederer Roermond staat onder leiding van drs. Rob Meusen RA.

Contact opnemen

Extra informatie voor bezoekers: houd het adres Looskade aan, onder de Natalinitoren bevindt zich een parkeergarage.

Bij interesse kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten of vul ons contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!