Bladel

Kempens karakter

De vestiging in Bladel is veruit de grootste vestiging in haar regio: de Kempen in Noord-Brabant. De groei van haar klantenportfolio reikt steeds verder, ook buiten de Kempen, van Tilburg/Breda tot Eindhoven en Roermond. De Kempen-regio staat in de top van de sterkste industriële regio’s van Nederland. Het Kempens karakter zult u ervaren in een mentaliteit van hard werken, ambitie én met veel plezier ons vakmanschap inzetten voor onze relaties.

Persoonlijke samenwerking

Crowe Foederer Bladel is een gemengd kantoor dat zich kenmerkt door haar persoonlijke multidisciplinaire dienstverlening aan het MKB, van klein tot groot. De nadruk van haar dienstverlening ligt op audit, financial services, belastingadvies, subsidies, advies rondom vermogen, familiebedrijf en bedrijfsopvolging.

De 40 medewerkers werken intern nauw samen en waar nodig ook met onze zusterkantoren in Roermond en Eindhoven. Met als hoogste doel: persoonlijk contact met tevreden klanten.

Crowe Foederer Bladel staat onder leiding van Wil van der Heijden.

kantoor-bladel

Contact opnemen

Bij interesse kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten of vul ons contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!