Oostzaan

Regionaal en internationaal

Door zijn geografische ligging is Crowe Foederer Oostzaan zowel regionaal als internationaal actief. Veel relaties komen uit de driehoek Zaanstreek, Waterland en Amsterdam. Amsterdam ligt naast de deur. Mede door de uitstekende infrastructuur bedient Oostzaan ook een flink aantal internationale ondernemingen. Zowel de Audit- als Financial Services praktijk groeit in Oostzaan.

Kruisbestuiving van specialismen en kwaliteiten

De kracht van Crowe Foederer Oostzaan ligt in dienstverlening aan middelgrote samenstelklanten en middelgrote controleklanten. Er is een bijzonder goede kruisbestuiving van specialismen en kwaliteiten met de vestiging Amsterdam. Zo is Oostzaan heel goed in staat om klanten in haar regio te bedienen.

kantoor-oostzaan

Crowe Foederer Oostzaan is een fullservice accountantsen advieskantoor met 20 medewerkers. Het heeft specifieke expertise in huis op het gebied van o.a. retail (mode, schoenen, sport), apothekers, groothandel, vleesverwerkingsindustrie en metaal- en houtverwerkende industrie.

Crowe Foederer Oostzaan staat onder leiding van Roy van Engelen.

Contact opnemen

  • Kerkbuurt 23
  • 1511 BB Oostzaan
  • +31 (0)75 684 13 27
  • oostzaan@crowefoederer.nl

Bij interesse kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten of vul ons contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!