Amsterdam

Internationaal georiënteerd

Het klantenbestand van Crowe Foederer Amsterdam omvat veel MKB, private equity en internationale, meer corporate bedrijven. Veel internationale bedrijven zien Amsterdam als de springplank naar Europa. Daarmee is deze regio anders dan de rest van Nederland. Amsterdam is een full service accountants- en advieskantoor met 80 medewerkers. Kenmerkend voor Amsterdam zijn onder andere specialisten op het gebied van BTW, private wealth, HR Services, internationale fiscale advisering, bedrijfsfinancieringen en fusie- en overnameadvies. Cliënten zijn vaak afkomstig uit Amsterdam en overige delen van de Randstad, maar ook steeds vaker weten buitenlandse cliënten die in Nederland actief willen worden ons te vinden. De aard van cliënten varieert van technology, media & telecom, vastgoed en financiële dienstverlening tot healthcare, entertainment en fashion.

De juiste dynamiek

De dynamiek van een vestiging in Amsterdam zorgt voor veel kansen. Het vraagt ook meer van onze dienstverlening, met name op fiscaal gebied en voor onze audit praktijk. Zowel de fiscale praktijk als onze auditafdeling in Amsterdam zijn dan ook flink gegroeid. Dat geldt voor de dienstverlening van nationale en internationale klanten. Met name de groei van de btw-praktijk is aanzienlijk toegenomen.

Crowe Foederer Amsterdam staat onder leiding van mr. Hugo Everaerd.

kantoor-amsterdam

Contact opnemen

Bij interesse kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten of vul ons contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!