Stijn Verjans

Stijn stuurt als Managing Partner de Foederer Groep België NV aan en opereert vanuit Foederer DFK Hasselt (België). Momenteel zijn er een 55-tal medewerkers actief in Hasselt, naast zo’n 13-tal in de vestiging in Bree. De participatie in het accountantskantoor Reynders & Co welk gevestigd is in Sint-Truiden heeft een 30-tal medewerkers en is met name gespecialiseerd in de medische sector.

Stijn is in 1999 afgestudeerd met een Master in de Rechten (KULeuven) en studeerde in dat kader tevens één jaar in Edinburgh (Schotland). Daarnaast volgde hij ook nog diverse gespecialiseerde fiscale opleidingen en behaalde ook de titel van Advisor of Personal Financial Planning (€FPA gecertificeerd).

Hij werd erkend als Belastingconsulent bij het Belgische Instituut van Accountants & Belastingconsulenten in 2005. Stijn koos er voor om vanaf 16/09/2002 Foederer DFK te versterken als fiscalist/ jurist, nadat hij zijn carrière startte als fiscalist bij een Big4-company. Vanaf 2008 is hij vennoot en in 2012 werd hij kantoorleider van de vestiging te Hasselt. Hij doet de aansturing van de Fiscale, Juridische en HRM-consultants en neemt tevens het operationeel management waar van de Foederer DFK-vennootschappen in België. Verder vertegenwoordigt hij al jaren Foederer DFK België in het internationale netwerk van DFK.

Stijn is gespecialiseerd in internationale fiscaliteit (in het bijzonder inzake Neder-Belgen) en Personal Financial Planning (hetgeen ruimer gaat dan estate planning of successie-planning sensu stricto). Tevens houdt hij zich bezig met overnames en/of overdrachten en fiscale en juridische issues in grotere vennootschapsstructuren.