mr. Sietse Broekema

Mr. Sietse Broekema (1951) was van 1969 tot 1986 werkzaam bij de Belastingdienst. Tijdens deze periode heeft hij de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit in Leiden voltooid (1980). Tot 1986 is hij werkzaam geweest als belastinginspecteur.

Daarna enige jaren werkzaam als fiscaal jurist bij een verzekeringsmaatschappij. Vervolgens was Sietse gedurende zeven jaar mede-eigenaar van een fiscaal juridisch adviesbureau. Vanaf 1997 werkzaam bij Crowe Foederer bij vestiging Lelystad en vanaf 2000 is Sietse partner.

Naast de algemene fiscale praktijk op Crowe Foederer bij vestiging Lelystad houdt hij zich met name bezig met personenvennootschappen en het adviseren omtrent beleggen in deze vennootschappen. In de dagelijkse praktijk ondersteunt Sietse ondernemingen die actief zijn in Short Sea Shipping en/of offshore. De ondersteuning wordt verleend op het gebied van Corporate Finance, waaronder financieringen, herstructurering en andere fiscale aspecten die specifiek zijn bij deze ondernemingen. Verder voert hij namens cliënten de voorkomende fiscale procedures vanaf het behandelen van bezwaarschriften tot en met de gehele fiscaal juridische procedures bij alle gerechtelijke instanties.