drs. Marc Daemen RA

Marc Daemen (1972) is vanaf 1997 werkzaam bij Crowe Foederer. Hij heeft alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en is zo uitgegroeid tot een generalist met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Marc heeft zijn studie Accountancy aan Nivra-Nyenrode gevolgd en afgerond. Sinds 2009 is hij vennoot. Als Registeraccountant (RA) is Marc voornamelijk werkzaam in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Daarbij bedient hij met name grotere controlecliënten in diverse branches waaronder met name Bouwgerelateerde bedrijven, Transport ondernemingen en Uitzendorganisaties.

Vanuit het hoofdkantoor van Crowe Foederer in Eindhoven fungeert hij daarnaast als international audit partner binnen het netwerk van Crowe Global waarbij Crowe Foederer is aangesloten. In die hoedanigheid onderhoudt Marc de contacten met andere kantoren binnen dit netwerk en is hij verantwoordelijk voor de aansturing van grensoverschrijdende controleopdrachten. Door de nauwe samenwerking met andere kantoren van Crowe Foederer bij uitvoering van deze opdrachten kan aan internationale cliënten een optimale dienstverlening worden aangeboden.