Maarten van der Vlugt AA

Maarten van der Vlugt (1965) is accountant, partner en vanaf 1988 werkzaam bij accountantskantoor Crowe Foederer vestiging Oostzaan. Daarvoor heeft hij ook op diverse andere kantoren van Crowe Foederer gewerkt. Daarvoor heeft hij enige tijd gewerkt in het bedrijfsleven. Vanaf 1 januari 2014 is Maarten vestigingsleider van de vestiging te Oostzaan.

Na de dagstudie aan de HEAO te Alkmaar afdeling bedrijfseconomie heeft hij direct zijn avondstudie Accountant Administratieconsulent (AA) opgepakt en is geslaagd in 1994. Vanaf 1995 is hij ingeschreven als accountant. Maarten is extern accountant en is bevoegd tot het afgeven van controleverklaringen bij wettelijke controleopdrachten.

Maarten is zowel werkzaam in de Assurance als in de Non-Assurance praktijk en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Naast het werk voor vele nationale bedrijven werkt hij ook voor diverse internationale bedrijven waaronder enkele bedrijven uit Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Amerika en India.

Tevens adviseert Maarten diverse (startende) ondernemers en helpt deze ondernemers met het opzetten van een businessplan, waaronder het opstellen van een liquiditeitsprognose. Hij behartigt de belangen van cliënten in de retail, groothandel, vleesverwerkingsindustrie, apothekers en vastgoed.