Johan Vlassak RBA MBV RV

Johan Vlassak (1959) is sinds 1 januari 2017 werkzaam bij Crowe Foederer, vestiging Eindhoven. Na zijn studie heeft Johan brede bancaire ervaring opgebouwd bij diverse banken. Jarenlang was hij als lid van de directie verantwoordelijk voor de bediening van de bedrijvenmarkt.

Door zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau te acteren heeft hij een duidelijke visie op bankieren ontwikkeld. Hij is in de negentiger jaren afgestudeerd als Register BeleggingsAnalist (RBA) en sedertdien lid van de Vereniging van Beleggingsanalisten.

Na zijn studie executive Master of Business Valuation (MBV) bij TIAS is hij zich verder gaan verdiepen in de behavioral finance aspecten in het MKB en het familiebedrijf in het bijzonder. Recent heeft hij het assessment bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) behaald en is hij ook Register Valuator (RV).

Binnen Foederer Corporate Finance heeft Johan ruime financieringservaring en uitgebreide ervaring in het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het begeleiden van fusies en overnames.