drs. Marc Ubaghs

Marc Ubaghs is fiscaal econoom en partner van kantoor Roermond. Hij is een ervaren en betrokken belastingadviseur en is gecertificeerd familiebedrijvenadviseur. Hij ondersteunt zijn cliënten en relaties op een breed fiscaal terrein.

Zijn kennis en ervaring strekt zich onder meer uit tot het fiscaal optimaal vormgeven en begeleiden van investerings- en innovatietrajecten, fusies, overnames en herstructureringen. Marc heeft veel ervaring met de fiscale aspecten van (beleggings)vastgoed, ICT, privaat-publieke samenwerkingsverbanden, vermogende particulieren, informal capital en de vormgeving van samenwerkingsverbanden. Marc is lid van de German desk, die op kantoor Roermond haar zetel heeft, en onderhoudt van daaruit de contacten met de Duitse collega’s en de markt. We behartigen de belangen van cliënten van Hamburg tot in München.

Marc heeft fiscale economie gestudeerd aan de Tilburg University en aan de Tias MBA Business School. Tevens is hij ingeschreven als lid bij de NOB (Nederlandse orde van Belastingadviseurs).