drs. Bart van de Wijdeven RA

Bart is kantoorleider van het hoofdkantoor Crowe Foederer in Eindhoven. Momenteel werken hier c.a. 120 medewerkers. Bart is in 1986 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg richting Bedrijfseconomie. Aansluitend heeft hij daar de Post Doctorale Opleiding accountancy afgerond.

Hij is sinds 1988 werkzaam bij Crowe Foederer waarvan sinds 1 januari 1999 als senior vennoot en lid van het bestuur. Bart is binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, het credit management en vertegenwoordigt Crowe Foederer binnen de internationale organisatie Crowe Global. Tevens geeft hij leiding aan een groep jonge medewerkers waarvan een aantal reeds zijn afgestudeerd als RA of bezig zijn met de studie tot AA of RA.

Bart houdt zich bezig met accountants- en advieswerkzaamheden van met name de grotere accounts binnen het kantoor. Daarnaast beschikt hij over uitgebreide ervaring op het gebied van de begeleiding van aan- en verkoop van ondernemingen, fusies en financieringen. Bart is bevoegd tot het afgeven van controleverklaringen bij wettelijke controleopdrachten.