Bankwerker / Lasser

vacature Kwaliteitsengineer bij Theuws MetaalKwaliteitsengineer

Theuws Groep bestaat uit diversen bedrijven die een brede range aan metaal- en polyesterproducten produceren en aanbieden voor de automotive-industrie. Bij onze Assemblage-vestiging produceren we een zeer brede range van metaal- en assemblage producten voor de volledige supply chain van de automotive sector. Hierbij verzorgen we het volledige traject: van global sourcing tot het just in time leveren van de producten. Iedere dag werken diverse vakmensen aan polyester producten waarbij kwaliteit voorop staat. Dit vakgebied heeft te maken met korte doorlooptijden waardoor iedereen nauw samenwerkt om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Functieomschrijving

Als Kwaliteitsengineer zie je toe op de kwaliteit van producten en het voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen aan producten en productieprocessen. Als Kwaliteitsengineer ben je een belangrijke schakel naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten gerelateerd aan het borgen en verbeteren van de productkwaliteit. Daarbij treedt je in overleg met klanten / leveranciers met betrekking tot geleverde kwaliteit en klachtafhandeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van PPAP documentatie en het onderhouden, implementeren van ISO 9001/ 14001 en IATF 16949 certificaten.

Vereiste kennis en vaardigheden

  • Je hebt MBO-4 + of HBO- denkniveau
  • Je hebt enige jaren ervaring op het gebied van kwaliteitszorg
  • Ervaring in de automotive-industrie
  • Je weet hoe je audits moet uitvoeren betreffende ISO 9001 – 14001 & IATF 16949
  • Je hebt een analytische blik
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands zowel als in het Engels
  • Je bent proactief ingesteld, zelfstandig en analytisch sterk

Arbeidsvoorwaarden

Theuws Groep biedt je naast een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Je bent werkzaam in een zelfstandige functie binnen een energieke organisatie die groeiende is binnen de automotive industrie. Daarbij is je werkplek omringt door een mooie groene omgeving en natuurlijk krijg je er ook een aantal hele gezellige collega's bij!

Solliciteren

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Wil je meer weten over de vacature of de organisatie? Neem gerust contact op met Danique van Diepenbeek (+316 3039 5927 of via hrsupport@crowefoederer.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Nieuws over HR Personeel