Terug
In de media 11-07-24

Crowe Foederer Helder Verslag 2023

Jaarverslagen zijn er in alle soorten en maten. Uiteraard de verslagen met een jaarrekening volgens de wettelijke voorschriften die met name een toelichting geven van de financiële performance van een organisatie. Dit geldt ook voor ons maar daarnaast maken we al enkele jaren een Helder verslag dat naast financiële KPI’s ook ingaat op een meer kwalitatieve toelichting.


Vanaf nu zullen we dat combineren en hiermee een verslag doen van de Kracht van Crowe. We geven u een inkijk in de dynamische organisatie die we zijn. Uiteraard kijken we daarmee ook terug op de financiële performance van het afgelopen boekjaar maar willen we u met name informeren over de zaken die ons kenmerken.


Van oorsprong zijn we een accountantsorganisatie maar we hebben ons de laatste jaren ontwikkeld tot een moderne multidisciplinaire dienstverlener die midden in de maatschappij staat. De ontwikkeling van onze diensten op gebied van HR, IT, Corporate Finance en Data Science hebben geleid tot niet alleen een diversiteit in dienstverlening maar met name ook in medewerkers. En deze ontwikkeling is nog zeker niet ten einde. Wij blijven ons verbeteren en we voelen ons uitgedaagd door de maatschappelijke en economische ontwikkelingen.


Die uitdaging zit ook zeker in de interne verbondenheid die we zoeken. Verbinden en samenwerken is voor ons de basis om onze klanten te kunnen ondersteunen in hun brede vraag. Wij zijn als organisatie veel meer dan een optelsom van professionals en tonen dit aan door hard te werken aan samenwerken. Dit doen we zonder de individuele behoeftes en wensen van onze medewerkers uit het oog te verliezen. Jezelf kunnen zijn is niet voor niets de basis voor onze campagne met Louis van Gaal.


Dit zien we ook terug in de jarenlange relaties met onze klanten die zelfs teruggaan tot de oprichting van ons kantoor. Wij gaan mee met de ontwikkeling van de actieve en latente vragen van onze klanten. Zij worden ook uitgedaagd door de maatschappelijke ontwikkelingen. En dus zullen we blijven investeren in oplossingen en in de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is niet alleen de technische kwaliteit van een product of advies maar met name ook de klanttevredenheid. In een maatschappij moeten ondernemingen en instellingen steeds meer voldoen aan regels. Wij hebben hier een adviesrol als ook een controle rol. Daarbij niet uit het oog verliezen dat we de bijdrage leveren om onze klanten proactief te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.


Dit alles is niet statisch maar een dynamische ontwikkeling die onze maximale aandacht zal blijven houden.

Bekijk onderstaand het volledige verslag.