HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

Totaaloplossing HR Software

Met Daywize bieden wij een brede e-HRM oplossing. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden.

Daywize bestaat uit twee geïntegreerde onderdelen: een HR- en een Talentmanagement Suite die beiden naadloos communiceren met zowel payroll software Loket als Nmbrs.

Alle personeelszaken komen in Daywize samen in één omgeving. Daywize heeft een ruim aanbod aan specialistische functionaliteiten. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of talentontwikkeling.

 

 

 

Een geïntegreerde HR Tech-oplossing

Wij helpen je bij de implementatie met het professionaliseren en digitaliseren van je personeelsprocessen. Na live-gang zijn we voor jouw het eerste aanspreekpunt voor support. We doen het functioneel beheer van Daywize, optimaliseren de inrichting en nemen desgewenst ook een deel van de HR- en Payroll werkzaamheden uit handen.

Vraag een vrijblijvende demo aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met een van onze experts

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49