Workforce Management Software & Urenregistratiesysteem: Dyflexis

Software & Urenregistratiesysteem: Dyflexis

Naast digitale oplossingen op het gebied van Salaris-, HR-, Talentmanagement-, Subsidie- en Data Intelligence software, implementeert Crowe ook slimme software op het gebied van personeelsplanning, urenregistratie, workforce management en kloksystemen.

Crowe creëert met Dyflexis slimmere personeelsplanningen voor MKB en grote internationale klanten. Naast volledige controle over werktijden en inzicht in actuele personeelskosten, bespaart de software tijd en geld. Medewerkers gebruiken een slimme app waarmee zij beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen, shifts ruilen en hun externe agenda’s inzien. Dyflexis is gekoppeld aan onze salaris en HR systemen, hierdoor is er geen dubbele data invoer en kan er efficiënt gewerkt worden. Daarnaast is Dyflexis opgenomen in onze dataoplossingen, waardoor alle data vanuit verschillende systemen inzichtelijk is op één plek.

1. Gemakkelijk roosters maken

Dyflexis is hét workforce management systeem waarmee de klant overzichtelijk, snel en efficiënt de personeelsplanning kan maken. De klant heeft tijdens het plannen informatie voor handen zoals, personeelskosten, budgetten en de weersverwachting. Ook heeft de klant de data uit vorige jaren voor handen, zodat de klant de jaartendens kan meenemen in de planning. De klant hoeft het niet eens zelf te doen, want met onze uitgebreide permissiestructuur bepaalt de klant heel specifiek wie welke bevoegdheid krijgt.

2. Bereken de optimale personeelsbezetting

Dyflexis is middels diverse API-koppelingen te verbinden met een groot aantal systemen. Workforce managers hebben dankzij deze koppelingen tijdens het inroosterproces inzicht in zaken als het aantal verwachte orders, de voorraad en budgetten. Hierdoor beschikt de klant over de benodigde informatie om dagelijks de optimale personeelsbezetting te berekenen en komt de klant nooit voor verrassingen te staan.

3. Snel & makkelijk in- en uitklokken via het kloksysteem

De software van Dyflexis is uit te breiden met een inkloksysteem, het Rex-O-Matic NOA kloksysteem. Hiermee kunnen medewerkers middels een persoonlijke pas, bijvoorbeeld een OV-chipkaart of pinpas, hun werktijden makkelijk zelf registreren. Wel persoonlijk, maar niet privacygevoelig. Door een volledige integratie met Dyflexis kunt u real-time het verschil zien tussen geplande en geregistreerde tijden.

4. Plannen aan de hand van vaardigheden en certificaten

Heeft de klant iedere dag medewerkers nodig die over specifieke vaardigheden of certificaten, zoals BHV of HACCP, beschikken? Voorzie deze medewerkers van labels en stel minimale labeleisen in voor iedere dag. Het systeem geeft een signalering wanneer niet aan de labeleisen is voldaan. Bovendien krijgt de klant ook een signalering bij overtreding van de arbeidstijdenwet. Zo hoeft de klant hier niet meer zelf over na te denken.

5. Toegankelijk via app en desktop

Met de Dyflexis app kan de klant zijn/haar personeel en zichzelf altijd van de juiste informatie voorzien. Of het nou gaat om de beschikbaarheid, planning, verlofaanvragen of gewerkte-, ziekte- en vakantie-uren: de gehele organisatie heeft het overzichtelijk in één app. Medewerkers kunnen zelfs gewerkte-, ziekte- en vakantie-uren registreren, waarbij ook pauzes, maaltijden, kilometers en opmerkingen toegevoegd kunnen worden. De klant hoeft deze uren alleen nog te accorderen. Zo behoudt de klant ten alle tijden de controle.

6. Koppelen met uw salarisadministratie

De geregistreerde uren in Dyflexis kunnen met één druk op de knop doorgestuurd worden naar de salarisadministratie. Inderdaad, de klant hoeft de uren niet meer handmatig te tellen en door te geven aan de boekhouder. Eén druk op de knop is voldoende, it is as simple as that.