HR software: Daywize

Digitaliseren en samenbrengen

Met Daywize Cloud bieden wij een brede e-HRM-oplossing. Hiermee is het mogelijk om alle HR-processen te digitaliseren en samen te brengen in één omgeving voor zowel HR als de medewerkers.

Daywize Cloud

Met Daywize Cloud bieden wij een brede e-HRM oplossing. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daywize Cloud bestaat uit twee modules: een HRM- en een Talentmanagementmodule die beiden naadloos communiceren met de Payroll module van Crowe Foederer HR Services. Deze modules kunnen ook afzonderlijk aangekocht worden. Je schaft enkel aan wat je nodig hebt. Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als in een internationale context worden ingezet.

Alles in één omgeving

Alle personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische functionaliteiten. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, talentontwikkeling of beloningsmanagement. Ook de aansturing van een Nederlandse of internationale payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

HR Analytics

Met de HR Analytics wordt de data van het personeelsbestand visueel inzichtelijk. HR Analytics geeft inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat het bedrijf wordt geholpen om een strategisch datagedreven HR-beleid te voeren. HR Analytics is direct aansluitbaar voor klanten die werken met Daywize Cloud. De portal geeft inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over het personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten.

Zijn er meerdere entiteiten? Geen probleem. Met de portal kan een personeelsbestand vergeleken worden op organisatieonderdelen, standplaats, afdelingen, functies, geslacht en leeftijd. De portal is namelijk interactief en past zich direct aan op alle filters. Zo kunnen er diepgaande analyses uitvoeren in de data.

Werken-bij website

In de krappe arbeidsmarkt waar we ons vandaag de dag in bevinden, is een werken-bij website haast onmisbaar. Veel bedrijven trachten dezelfde vacatures te vullen en met een geoptimaliseerde werken-bij website, geeft de kandidaat een goede reden om voor het bedrijf te kiezen. Naast de reguliere website, waar het bedrijf waarschijnlijk producten of diensten op verkoopt, fungeert een werken-bij website echt als visitekaartje voor de HR-afdeling van het bedrijf. Wanneer deze werken-bij website met behulp van SEO ook nog hoog in Google scoort, levert dit een stijging op van de aanwas van nieuw talent.

Gemakkelijk in gebruik

Gebruikers staan bij ons centraal. Hoe complex een proces of de onderliggende wet- en regelgeving ook is. Gebruikers hebben altijd zicht waar in het proces ze zich bevinden, waar ze eenvoudig relevante informatie kunnen vinden en welke acties ze op welk moment moeten ondernemen. Kortom: Daywize Cloud is dé oplossing om het leven van medewerkers, managers en HR-professionals prettiger te maken.

HRM Module

De HRM module ondersteunt alle basisprocessen rondom in-, door- en uitstroom. Allereerst richten wij het organisatiemodel in en koppelen deze aan de diverse beschikbare rollen. Met behulp van onze flexibele workflowtool configureren we samen de dagelijkse personeelsprocessen. Als klant bepaal je zelf in welke stap van het proces welke template gevuld wordt en welke daarvan automatisch opgeslagen worden in het digitale dossier.

Talentmanagement Module

De Talentmanagementmodule geeft je als medewerker de mogelijkheid om de regie van jouw persoonlijke ontwikkeling in eigen hand te nemen. En ondersteunt tegelijkertijd bij het dichten van de kloof tussen de gewenste en aanwezige competenties en resultaten op team- of organisatieniveau.

Door naar ‘Power BI Portal’
040 264 96 10 Vestigingen