Onze vestigingen

Eindhoven

Eindhoven is de stad waar Crowe Foederer in 1961 is opgericht door Jef Foederer. Een groot deel van onze cliënten, vaak familiebedrijven in het MKB tot grootbedrijf, komt uit deze regio. Ook het bestuur en de centrale (ondersteunende) diensten van de groep zetelen in Eindhoven. Daarmee is deze vestiging het hoofdkantoor waar ruim de helft van onze  medewerkers hun thuisbasis hebben. De regio Eindhoven wordt steeds meer gezien als de ‘slimste regio van Nederland’. De combinatie van industrie, technologie en design maakt Eindhoven aantrekkelijk voor verschillende innovatieve bedrijven. Een steeds groter deel van dit type bedrijven is cliënt bij Crowe Foederer Eindhoven. Het succesvolle ondernemersklimaat van deze regio draagt zeker bij aan de groei van ons klantenbestand.

Lees verder

Amsterdam

Het klantenbestand van Crowe Foederer Amsterdam omvat veel MKB, private equity en internationale, meer corporate bedrijven. Veel internationale bedrijven zien Amsterdam als de springplank naar Europa. Daarmee is deze regio anders dan de rest van Nederland. Amsterdam is een full service accountants- en advieskantoor met 80 medewerkers. Kenmerkend voor Amsterdam zijn onder andere specialisten op het gebied van BTW, private wealth, HR Services, internationale fiscale advisering, bedrijfsfinancieringen en fusie- en overnameadvies. Cliënten zijn vaak afkomstig uit Amsterdam en overige delen van de Randstad, maar ook steeds vaker weten buitenlandse cliënten die in Nederland actief willen worden ons te vinden. De aard van cliënten varieert van technology, media & telecom, vastgoed en financiële dienstverlening tot healthcare, entertainment en fashion.

Lees verder

Bladel

De vestiging in Bladel is veruit de grootste vestiging in zijn regio: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio staat in de top van de sterkste industriële regio’s van Nederland. Crowe Foederer Bladel kenmerkt zich door haar persoonlijke multidisciplinaire dienstverlening aan het MKB, met de nadruk op accountancy en belastingadvies. Crowe Foederer Bladel werkt nauw samen met Crowe Foederer Eindhoven en heeft bijna 40 medewerkers.

Lees verder

Oostzaan

Door zijn geografische ligging is Crowe Foederer Oostzaan zowel regionaal als internationaal actief. Veel relaties komen uit de driehoek Zaanstreek, Waterland en Amsterdam. Amsterdam ligt naast de deur. Mede door de uitstekende infrastructuur bedient Oostzaan ook een flink aantal internationale ondernemingen. Zowel de Audit- als Financial Services praktijk groeit in Oostzaan.

Lees verder

Lelystad

Klanten van Crowe Foederer Lelystad zijn voornamelijk MKB ondernemingen uit Lelystad en de provincie Flevoland. Het kantoor is sterk in de sectoren handel, productie en dienstverlening. Bijzonder aan de vestiging Lelystad is het van oudsher grote aantal klanten in de scheepvaart. Crowe Foederer Lelystad heeft 15 medewerkers en doet voornamelijk accountancy en kent een relatief grote fiscale praktijk. Crowe Foederer Lelystad huist in een kenmerkende regio. De provincie Flevoland is sterk gericht op de agrarische sector. Almere is meer gericht op Amsterdam.

Lees verder

Roermond

Roermond heeft een sterke economische groei doorgemaakt. Deze vestiging is stevig in de regio verankerd en lift mee op deze ontwikkeling. De groei van de audit en fiscale praktijk is vooral toe te schrijven aan het vergroten van bestaande business. Crowe Foederer Roermond is een gemengde praktijk met een gevarieerd klantenpakket. Roermond bedient met name klanten uit noord en midden Limburg, maar ook klanten uit Duitsland en België.

Lees verder

Venlo

Bij Crowe Venlo gaan we lijnrecht naar resultaat. Wij maken gebruik van een heldere aanpak waarin we samen met u voor het beste resultaat gaan. Onze dienstverlening richten we in naar uw wensen, zodat we gezamenlijk het beste uit uw onderneming halen.

Lees verder

Venray

Bij Crowe Venray houden we van een persoonlijke aanpak. Wij zijn betrokken bij u en uw organisatie en vormen samen met u één team. In onze samenwerking ondersteunen we u bij de zaken die u zelf kunt doen door middel van onze gebruiksvriendelijke software.

Lees verder

ACA IT-Solutions

ACA is al meer dan 20 jaar een afzonderlijke vennootschap binnen de organisatie. Core business is de architectuur, opbouw, implementatie en het onderhoud van
infrastructuren voor de informatievoorziening van cliënten. ACA biedt on-premise en cloud diensten aan op het gebied van continuïteit, security en productivity. De omzet van ACA stijgt elk jaar aanzienlijk. Dat komt vooral door de stijgende vraag naar clouddiensten en recurring services.

Lees verder

HR Services

De afgelopen jaren heeft de HR dienstverlening van Crowe Foederer zich ontwikkeld van een serviceproduct naar een full-service dienstverlener onder de naam Crowe Foederer HR Services. Crowe Foederer HR Services opereert als HR-businesspartner van onze klanten en biedt met haar Smart HR-dienstverlening een totaaloplossing door de inzet van 4 pijlers: HR-support, HR Advisory, HR Technology en Data & Insights.

Lees verder