Eindhoven

Hoofdkantoor

Eindhoven is de stad waar Crowe Foederer in 1961 is opgericht door Jef Foederer. Een groot deel van onze cliënten, vaak familiebedrijven in het MKB tot grootbedrijf, komt uit deze regio. Ook het bestuur en de centrale (ondersteunende) diensten van de groep zetelen in Eindhoven. Daarmee is deze vestiging het hoofdkantoor waar zo’n 250 van de in totaal 650 medewerkers hun thuisbasis hebben. De regio Eindhoven wordt steeds meer gezien als de ‘slimste regio van Nederland’. De combinatie van industrie, technologie en design maakt Eindhoven aantrekkelijk voor verschillende innovatieve bedrijven. Een steeds groter deel van dit type bedrijven is cliënt bij Crowe Foederer Eindhoven. Het succesvolle ondernemersklimaat van deze regio draagt zeker bij aan de groei van ons klantenbestand.

Groei

De vestiging in Eindhoven laat sinds enkele jaren een flinke groei zien in het aantal auditopdrachten, HR Services en technologie. De enkele jaren eerder ingezette focus op deze dienstverlening werpt hiermee zijn vruchten af. Daarnaast blijft Eindhoven aantrekkelijk voor ambitieuze en hooggekwalificeerde professionals. Zij zorgen voor een verdere kwaliteitsimpuls van deze vestiging. In het afgelopen jaar is vanuit Crowe Foederer Eindhoven ook een belangrijke aanzet gemaakt om onze diensten te verlenen aan de non-profit markt. De aanzienlijke groei van audit opdrachten bij regionale gemeentes en andere overheidsgerelateerde organisaties zijn hier een voorbeeld van.

De professionals van Crowe Foederer Eindhoven zijn voor het grootste deel generalisten, aangevuld met specialisten. Dat past prima bij het multidisciplinaire karakter van onze dienstverlening. De kracht van Eindhoven zit vooral in het werken met sterke teams. Deze teams staan onder leiding van partners en zijn verantwoordelijk voor de multidisciplinaire dienstverlening aan onze relaties. De toenemende groei aan specialisten zien we vooral terug bij de diensten: Tax, Corporate Finance, Technology en HR Services. Hiermee komen we tegemoet aan de specifieke vraag van onze klanten.

ACA IT-Solutions & HR Services


Crowe Foederer Eindhoven staat onder leiding van Johan Daams. Het eveneens op de locatie Eindhoven gevestigde ACA IT-Solutions en HR Services staan onder leiding van respectievelijk Geert Rademakers en Bram Krijnen.

ACA IT-Solutions

Contact opnemen

  • Beukenlaan 60
  • 5651 CD Eindhoven
  • +31 (0) 40 264 96 10
  • eindhoven@crowefoederer.nl

Extra informatie voor bezoekers: stel uw navigatie in op Koenraadlaan 1, Eindhoven. Op deze manier komt u direct uit op onze parkeerplaats aan de achterzijde van ons kantoorpand.

Bij interesse kunt u direct contact opnemen met een van onze specialisten of vul ons contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!