Starter

Starters

We bieden onze starter graag een omgeving waarin jij jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Studieregeling

Voor de starter die nog een beroepsopleiding volgt hebben we een aantrekkelijke studieregeling, waarbij je zonder kosten en gedurende werktijd je AA- of RA- opleiding kunt behalen. Je maakt een studieplan die we samen periodiek evalueren. In de weken dat er college wordt gegeven, werk je 32 uur per week. In de weken dat er geen college wordt gegeven werk je 40 uur. Je ontvangt gedurende het studiejaar 100% van je salaris.

Meer over de studieregeling vind je hier en in het Personeelsreglement. Hiermee leggen we samen de basis voor jouw carrière. (link werkt alleen als je ingelogd bent)

Studie-stappenplan

Balans

We verwachten van jou dat je voldoende tijd investeert in je opleiding, zodat je deze positief kunt afronden. Hierbij is het vanzelfsprekend belangrijk om een goede balans te vinden en te houden tussen werk,- studie- en privétijd.

Wij begrijpen heel goed dat het volgen van een studie naast je baan veel van je vraagt. Om die reden stimuleren wij het maken van overuren niet. Als je toch overuren moet maken om een opdracht voor een klant goed en succesvol af te ronden, neem dan op een later moment deze extra uren op voor tijd voor tijd uren. Op deze manier houd je de balans.

Intern trainingsprogramma

In september en januari worden alle nieuwe 1e jaars assistenten uitgenodigd voor het Crowe-breed trainingsprogramma. Naast het op een leuke en actieve manier kennismaken met alle collega’s van andere vestigingen wordt er een inhoudelijk lesprogramma aangeboden.

Een voorbeeld van een inhoudelijk trainingsprogramma van september vind je hieronder:

En de 2e-jaars assistenten worden uitgenodigd voor:

Door naar ‘Professional’