Learning & Development

Als jij goed in je vel zit draagt dit bij aan jouw ontwikkeling. Dit vinden wij net zo belangrijk als een goed salaris en een fijn arbeidsvoorwaardenpakket.

Jij draagt bij aan het perfectioneren van onze dienstverlening, zodat wij professioneel, kwaliteitsgericht en klantgericht kunnen werken. We bieden je daarom graag een prettige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en samenwerken en leren gestimuleerd wordt.

We doen dit door een studieplan te maken, (online) trainingen, persoonlijke begeleiding, coaching en ‘training on the job’. We besteden ook veel aandacht aan een goede balans tussen werk en privé.

Door “learning on the job” creëren we een organisatie met een leercultuur. In de snel veranderende wereld is er voortdurend behoefte aan ontwikkeling en leren. Het 70/20/10-concept (Charles Jennings) onderscheidt 3 fasen in het leerproces:

  • 10% leren we d.m.v. een gestructureerd trainingsprogramma;
  • 20% leren we van anderen;
  • 70% leren we door ervaring (informeel leren).

De 70/20/10 gedachte gaat ervan uit dat professionals veel leren door ‘training on the job’, coaching en feedback. In onze leertrajecten faciliteren we daarom verschillende reflectiemomenten.

We hebben daarnaast een Crowe-trainingsprogramma ontwikkeld en wij maken gebruik van de e-learningmodule van PE Academy. Het is mogelijk om je in te schrijven via Daywize op allerlei andere vaktechnische of vaardigheidstrainingen die voor jou van toepassing zijn. Audit assistenten volgen gedurende de eerste werkweken een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Hiermee leggen we samen de basis voor jouw carrière bij Crowe.

Door naar ‘Crowe trainingsprogramma’