Oostzaan-website-1456x626px

Oostzaan

Accountantskantoor Crowe Horwath Foederer Oostzaan heeft in 1978 de vestiging overgenomen van een lokaal gevestigde Accountant-Administratieconsulent. De reden voor deze acquisitie kwam voort uit de omstandigheid dat diverse grotere Brabantse relaties van Foederer zich in de Randstad gingen vestigen met filialen en/of zelf overnames deden om in dit deel van het land vertegenwoordigd te zijn. Het kantoor is gevestigd aan de Kerkbuurt en heeft sinds begin 2004 een nieuw pand betrokken vanwege de groei van het aantal medewerkers.

Oostzaan ligt centraal in de driehoek Zaanstreek (Zaanstad), Waterland (Purmerend) en Amsterdam. Het ligt direct aan de kruising van de snelwegen A10 (ringweg Amsterdam) en A8, bij de inrit van de Coentunnel. Amsterdam ligt op 2 km afstand en door de goede infrastructuur worden ook een flink aantal relaties bediend in de regio Amsterdam waarvan de uiteindelijke aandeelhouder/moedermaatschappij in het buitenland gevestigd is.

Het kantoor kan alle voorkomende werkzaamheden verrichten, zowel fiscaal als accountancy technisch. Voor een aantal relaties worden ook wettelijke controles verricht. Het aantal medewerkers bedraagt momenteel 16. Er is specifieke kennis op de vestiging aanwezig op het gebied van het meervoudig filiaalbedrijf in mode, schoenen, sport; metaal- en houtverwerkende industrie en dienstverlening.

Waar nodig kunnen er specialisten ingeschakeld worden die werkzaam zijn op de vestigingen van ons accountantskantoor in Eindhoven, accountantskantoor in Lelystad en accountantskantoor in Amsterdam.

Wilt u meer weten over de dienstverlening op het gebied van o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van ons accountantskantoor in Oostzaan!

Partners & Specialisten in Oostzaan

Maarten-van-der-Vlugt
Maarten van der Vlugt AA
Vestigingsleider / Partner
+31 (0)6 54 26 65 33
m.vlugt@crowefoederer.nl
Erik-Aker
mr. Erik Aker
+31 (0)75 684 13 27
e.aker@crowefoederer.nl
Peter-Bokking
Peter Bokking
Partner
+31 (0)6 21 57 36 12
p.bokking@crowefoederer.nl
Michiel-Stas
drs. Michiel Stas RA
+31 (0)75 684 13 27
m.stas@crowefoederer.nl