Bladel 2020 1456 X 626 Px

Bladel

In de jaren 50 is de Accountantskantoor Crowe Foederer Bladel opgericht als het toenmalige Accountantskantoor Meurs & Partners. Na de overname in 2005 door Crowe Foederer zijn wij onder deze naam verder gegaan. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van circa 40 medewerkers dat de nodige expertise in huis heeft.

Bij Crowe Foederer vindt u de kennis en ervaring die u zoekt op het gebied van o.a. accountancy en belastingadvies. Ons kantoor verleent hoogwaardige expertise aan uiteenlopende branches uit het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast beschikken wij over een agrarische afdeling die bestaat uit praktijkgerichte agrarische medewerkers, een uitstekend netwerk binnen de agrarische periferie (banken, verzekeringen, voerleveranciers, makelaardij, notarissen) en eigen agrarisch georiënteerde fiscalisten.

Wij bieden al onze relaties een totaalpakket: van accountancy tot financiële administratie en van het verzorgen van belastingaangifte tot het geven van fiscaal advies. We voeren wettelijke controles uit. Daarnaast geven wij onze cliënten advies op het gebied van hun pensioen en beoordelen bestaande testamenten en huwelijkse voorwaarden.

De werkwijze van de accountant en belastingadviseur in Bladel

Wat ons zo sterk maakt is dat wij onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een groot kantoor bieden en dat combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Onze feeling met de regio, een vast contactpersoon en de laagdrempeligheid zijn kenmerken die onze klanten aanspreken. Dat samen vormt de basis van dé samenwerking voor intensieve en langdurige klantrelaties.

Meer weten over onze dienstverlening in o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van Accountantskantoor Crowe Foederer in Bladel.

Partners & Specialisten in Bladel

Harold-van-Dingenen
drs. Harold van Dingenen RA
Vestigingsleider / Partner
+31 (0)6 54 32 37 24
h.dingenen@crowefoederer.nl
Henrie-van-Gerwen
Henrie van Gerwen AA
Partner
+31 (0)497 36 15 55
h.gerwen@crowefoederer.nl
Marc-Lauwers
Marc Lauwers
+31 (0)6 55 13 23 22
m.lauwers@crowefoederer.nl
Frans-Peters
Frans Peters RB
Partner
+31 (0)497 36 15 55
f.peters@crowefoederer.nl
Franco  Stoeldraaijers  RA
drs. Franco Stoeldraaijers RA
Partner
+31 (0)6 51 29 06 97
f.stoeldraaijers@crowefoederer.nl