Webinar: Hoe val je als Werkgever op in de huidige competitieve markt? Voor middelgrote bedrijven

Is de nood voor nieuw talent hoog maar blijven jouw vacatures langer openstaan dan gewenst? Met de juiste aanpak trek jij de juiste mensen aan!

Samen met onze partner 2manydots organiseren wij op donderdag 15 december aanstaande een praktische webinar rondom Recruitment. Vanuit verschillende invalshoeken geven wij praktische tips over hoe je met converterende werken-bij websites, de juiste technology en een persoonlijke touch de ‘war on talent’ kunt winnen.

Programma:

16.00 – 16.05 uur: Ontvangst en introductie
Door: Thomas Vos – Partner Crowe HR Services

16.05 – 16.25 uur: Werken-bij website als dé onderscheidende factor in de zoektocht naar nieuw talent
Door: Edwin van der Maas & Gijs de Rooij – 2manydots
In de historische krapte waar de huidige arbeidsmarkt mee te maken heeft, is een werken-bij website haast onmisbaar. Edwin van der Maas en Gijs de Rooij van 2manydots vertellen meer over de kracht van een werken-bij website en hoe je deze het beste kan inzetten, in de strijd om nieuw talent.’

16.25 – 16.40 uur: Hoe helpt digitalisering bij het recruitmentproces?
Door: Sanne van Hoeij – Senior HR Technology Consultant
Digitalisering kan de directe band tussen mensen niet vervangen maar wél ondersteunen en versterken. In dit webinar geven wij tips over hoe digitalisering kan helpen bij het recruitmentproces.

16.40-16.55 uur: De fundamentele basis van recruitment is en blijft de persoonlijke relatie
Door: Daisy Vendrig – Manager HR & Advies en Talentmanagement & Annemieke Gijsbers – Senior consultant Talentmanagement, Leiderschap- en Cultuurontwikkeling
“People that are like eachother, like eachother”. Maar is dit de insteek voor het matchen van de juiste kandidaat? Wij laten je graag zien wat de toegevoegde waarde is van het meetbaar maken van je onderbuikgevoel tijdens deze zoektocht!

16.55 – 17.00 uur: Afsluiting
Door: Thomas Vos – Partner Crowe HR Services

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Thomas Vos  -  Partner Crowe HR Services
Datum
donderdag 15 december 2022
Tijd
16:00 - 17:00
Locatie
Online

Sprekers