Webinar: 'Wat is er over uw organisatie bekend op het (dark)web?

Welke gevoelige bedrijfsgegevens zijn er over een organisatie zoals die van u inzichtelijk op het (dark)web? En welke (extra) risico’s brengt dit met zich mee? Dat is het centrale vraagstuk in ons webinar op dinsdag 16 november.

Voor cybercriminelen zijn openbare bronnen vaak de 1e stap in de voorbereiding van een cyberaanval. Door uiteenlopende oorzaken worden (uw) bedrijfsdata beschikbaar, waardoor u automatisch op de radar verschijnt van cybercriminelen. U kunt dit voorkomen.

Het ultieme winkelcentrum
Vaak wordt als eerste gedacht aan gebruikersnamen en wachtwoorden die door cybercriminelen worden verhandeld en misbruikt. Het (dark)web is voor hen het ‘ultieme winkelcentrum’ en er is meer (veel meer!) informatie beschikbaar die een enorm risico vormt voor uw organisatie.

Kennis is macht en dat maakt dit webinar zo ontzettend waardevol voor u in de strijd tegen cyberaanvallen op uw bedrijf.

Onderwerpen
Tijdens dit webinar krijgt u een uniek kijkje ‘achter de schermen’ en bovendien antwoord op de volgende vragen:

  • Welke informatie is beschikbaar op het (dark)web over bedrijven, de directie en de medewerkers?
  • Welke risico’s brengen deze data met zich mee?
  • Hoe misbruiken cybercriminelen deze gegevens en met welke methodieken?
  • Welke lering kunt u trekken uit deze inzichten?
  • Welke preventieve maatregelen kunt u treffen?

Voor wie?
CFO’s, directie, IT-management en andere (mede)verantwoordelijken voor cybersecurity, dataprotectie en ICT binnen uw organisatie.

Deze sessie wordt georganiseerd door onze cybersecurity- en IT-specialisten en is kosteloos en exclusief voor relaties van Crowe Foederer en ACA IT-Solutions. Wij ontmoeten u graag online!

Geert Rademakers  -  Directeur, ACA IT-Solutions
Datum
dinsdag 16 november 2021
Tijd
11:00 - 12:00
Locatie
Online

Sprekers