Webinar: 'De laatste ontwikkelingen in bedrijfsoverdracht, waardering en financieringen’

Special topic: ‘De financiële en organisatorische aspecten van verkoopklaar maken’.

Wat zijn de actuele ontwikkelingen over het eerste half jaar van 2021 op het gebied van waarderingen, fusies, overnames en financieringen? Hoe maakt u uw onderneming verkoopklaar?

Op dinsdag 15 juni aanstaande organiseren wij vanuit Crowe Corporate Finance ons tweede kwartaalwebinar. Graag delen wij onze kennis en laatste inzichten met u zoals de laatste trends, de impact van Corona, de ontwikkelingen op gebied van de WHOA, etc.. In het tweede deel van dit webinar informeren wij u over alles wat u moet weten op het gebied van het verkoopklaar maken van uw onderneming. Kortom, een kennisimpuls die u niet mag missen om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen én het optimaliseren van de verkoopbaarheid, inclusief de waarde, van uw onderneming.

Dit zijn de onderwerpen waarin wij u in vogelvlucht zullen meenemen:

  • Marktontwikkelingen op het gebied van waarderingen, fusies en overnames en financieringen: branche en multiple ontwikkelingen, ontwikkelingen op financieringsgebied en opvallende transacties en faillissementen / WHOA. Sprekers: Guus van Houts en Jaap Schrover.
  • Verkoopklaar maken van uw onderneming. Wat zijn de belangrijke financiële uitdagingen richting het verkoopmoment? Hoe breng ik mijn organisatie op orde? Wat te doen als u, als ondernemer, denkt aan verkopen, maar nog twijfelt? Sprekers: Remco de Jong, Guus van Houts en Jaap Schrover.
Jaap Schrover  -  Partner Crowe Corporate Finance
Datum
dinsdag 15 juni 2021
Tijd
15:30 - 16:30
Locatie
Online

Sprekers