Webinar: 'De laatste ontwikkelingen in bedrijfsoverdracht, waardering en financiering'

Op woensdag 10 maart aanstaande organiseren wij vanuit Corporate Finance ons eerste kwartaal webinar. Graag delen wij met u onze kennis en inzichten en informeren wij u onder andere over de laatste trends, de impact van Corona en de ontwikkelingen op gebied van de WHOA.

In het tweede deel van dit webinar informeren wij u over alles wat u moet weten op het gebied van (familiare) bedrijfsopvolging middels de toepassing van de fiscale bedrijfsopvolgingsregeling (BOR). Kortom, een kennisimpuls die u niet mag missen om uw bedrijf door goede en slechte tijden te loodsen.

Dit zijn de onderwerpen waarin wij u in vogelvlucht zullen meenemen:

  • Marktontwikkelingen op het gebied van waarderingen, fusies en overnames en financieringen: branche en multiple ontwikkelingen, ontwikkelingen op financieringsgebied en opvallende transacties en faillissementen / WHOA.
    Sprekers: Guus van Houts en Jaap Schrover.
  • Bedrijfsopvolging en toepassing van de BOR: Hoe verloopt een (fiscaal) bedrijfsopvolgingstraject, verwachtingen na de verkiezingen, wat is het belang van een waardering, wat zijn de eisen en wat is het juiste momentum in relatie tot waarde? Sprekers: Maarten Arts, Guus van Houts en Jaap Schrover.

Programma:
15:15 uur    Virtuele inloop
15:30 uur    Presentatie marktontwikkelingen over waarderingen, fusies en overnames en financieringen
16:00 uur    Presentatie over bedrijfsopvolging en toepassing van de BOR (bedrijfsopvolgingsregeling)
16:30 uur    Afsluiting

Jaap Schrover  -  Partner Crowe Foederer
Datum
woensdag 10 maart 2021
Tijd
15:30 - 16:30
Locatie
Online

Via bovenstaande button kunt u zich aanmelden voor deze sessie. Deelname is kosteloos. Wij ontmoeten u graag online op woensdag 10 maart 2021.

Sprekers