Seminar (live): 'Verder in vastgoed; ontwikkelingen en kansen in de woningverhuurmarkt'

Op 27 juni jongstleden zijn tijdens ons webinar: ‘Vastgoed verhuur: nieuwe juridische spelregels en fiscale onzekerheid’ verschillende fiscale vragen rondom box 3 (meer specifiek: vastgoed in box 3) aan de orde gekomen. Hieruit bleek dat er nog veel onduidelijk is, met name over wat er dit jaar nog mogelijk kan gaan veranderen en ook wat de toekomst ons gaat brengen.

Ondanks de val van het kabinet zal met name het woonbeleid toch door moeten gaan en dat geldt ook voor het belastingplan 2024. Op Prinsjesdag 2023 komt daar hopelijk meer duidelijkheid over. Als het goed is zal het demissionaire kabinet nadere voorstellen publiceren. Voorstellen waaruit de richting moet blijken die het demissionaire kabinet voor 2024 wil geven aan, onder andere, box 3. Op dinsdag 26 september aanstaande zal Maarten Arts, fiscalist bij Crowe Foederer, deze voorstellen bespreken en de fiscale analyse met u delen. Hopelijk met meer duidelijkheid tot gevolg.
 
Juridisch speelveld
Ook het juridisch speelveld is volop in ontwikkeling. Dat vraagt om een actieve houding van u als verhuurder van of investeerder in woningvastgoed. Er zijn alternatieven voor het haastig verkopen van uw vastgoed. Maar hoe gaat u om met de afschaffing van de tijdelijke huurovereenkomsten, de wet goed verhuurderschap en de mogelijke regulering van de middenhuur? Aan de hand van praktische tips en aansprekende voorbeelden neemt Luc Golsteijn, advocaat bij Boels Zanders, u mee in al deze ontwikkelingen.
 
Voor wie is dit seminar?
Verhuurders en investeerders in vastgoed, zowel zakelijk als particulier.

Programma:
15:30 uur   ontvangst
16:00 uur   seminar (plenair)
17:30 uur   netwerkborrel
18:30 uur   einde seminar

Locatie:
Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
Eindhoven

Toegang:
De toegang tot dit seminar is gratis.

Samenwerking:
Dit seminar is een samenwerking tussen Crowe Foederer en Boels Zanders advocaten.

Datum
dinsdag 26 september 2023
Tijd
15:30 - 18:30
Locatie
Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
Eindhoven

Sprekers