Online Business Session: 'De toekomst van werk'

Hoe kunt u praktisch aan de slag met trends als: technologie, globalisering, flexibilisering van arbeid en reskillen ?

Bent u voorbereid op de toekomstige manier van werken? Wilt u weten wat er op u afkomt en wilt u leren van een van meest ervaren HR spelers in de markt? Jos Schut, de internationale HR directeur van Randstad Holding neemt u tijdens dit webinar mee in de toekomst van werk, de impact van technologie, globalisatie, vergrijzing, flexibilisering en de toenemende inclusiviteit.

Daarna zal Bram Krijnen, partner HR Services Crowe Foederer ingaan op de toekomst van werk bij bedrijven in Nederland en de stappen die zij moeten zetten om succesvol te blijven.

Aangezien de schaarste van talent in Nederland toeneemt, kijken steeds meer bedrijven over de grens om getalenteerde professionals aan te trekken. Daarbij is de nieuwe trend dat werknemers en zelfstandigen in het buitenland blijven wonen en grotendeels vanuit huis hun werkzaamheden verrichten. Deze oplossingen roepen echter vragen op rondom bijvoorbeeld: administratieve verplichtingen, belastingheffing, sociale zekerheid en het toepasselijke arbeidsrecht. De verschillen en actuele ontwikkelingen ten aanzien van indiensttreding, detachering of inhuur als zelfstandige zijn divers.

In het laatste deel van dit webinar geven onze specialisten Rens van Oers en Roeland van Esveld, op basis van (inter)nationale wet- en regelgeving in grensoverschrijdende arbeidssituaties, een (toekomstig) beeld van hoe talent tewerkgesteld kan worden en wat daarbij de aandachtspunten en oplossingen zijn.

Kortom: een webinar met een breed scala aan praktische handvatten waarin u een sprong kan maken in deze toekomst van werk .
Schrijf u snel in voor deze interactieve online sessie, deelname voor relaties van Crowe is geheel kosteloos.

Programma: 
12.30 – 12.35: Introductie Bram Krijnen (partner Crowe HR Services)
12.35 – 13.00: Future of work: een international perspectief (Jos Schut: CHRO Randstad Holding)
13.00 – 13.15: De toekomst van werk in Nederland (Bram Krijnen)
13.15 – 13.40: Internationaal talent gevonden? Hoe nu de internationale tewerkstelling te structureren? Praktische handvatten inzake vragen als: lokaal in dienst, uitzending, werken vanuit het thuisland, werknemer versus zelfstandige, etc.. (Roeland van Esveld en Rens van Oers).

Bram Krijnen  -  Partner Crowe HR Services
Datum
donderdag 3 juni 2021
Tijd
12:30 - 13:45
Locatie
Online

Via bovenstaande button kunt u zich aanmelden voor deze sessie. Deelname is kosteloos. Wij ontmoeten u graag online op donderdag 3 juni 2021.

Sprekers