Het HRTech event van 2023: Groeien met HR-technologie

Wat is de invloed van de huidige ontwikkelingen in Tech en AI op de HR-functie?  Waar staat u met uw organisatie in het net ontwikkelde HRTech volwassenheidsmodel? Hoe kunt u de volgende stap zetten in de adoptie van HR-technologie?  Met welke praktische tips en lessen van vakgenoten kunt u morgen en daarna aan de slag?  

Tijdens dit jaarlijkse HRTech event dat we samen met HRTech Review organiseren krijgt u antwoorden op deze vragen en meer. Het belooft een inspirerend maar ook praktisch event te worden waarin we u alles vertellen over: 

1. De ontwikkelingen in AI en de invloed van AI op de HR-functie

2. Het HRTech volwassenheidsmodel

3. De resultaten van het onderzoek onder HR-vakgenoten waar organisaties staan in hun HRTech volwassenheid

4. Wat kunt u doen om de volgende stappen te zetten in HRTech volwassenheid?

5. Lessons learned & next steps: interactieve paneldiscussie met experts en vakgenoten


Programma:
 

14.30 – 15.00: Ontvangst  

15.00 – 15.10: Opening en welkom. Door Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services 

15.10 – 15.45: Trends in AI & HR Tech. Door Carlo van de Weijer, General Manager bij het EAISI (Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute) bij TU Eindhoven.

15.45 – 16.30: Bekendmaking onderzoeksresultaten & toelichting HR tech volwassenheidsmodel. Door Mark van Assema oprichter en hoofdredacteur van #HRTech Review en Thomas Vos partner Crowe HR-Services. 

Korte pauze 

16.45 – 18.00: Groeien in HRTech volwassenheid: hoe doe je dat? Interactieve paneldiscussie: (ervarings)experts aan het woord onder begeleiding van Carlo van de Weijer

18.00 – 18.30: Netwerkborrel      

 

Datum
donderdag 28 september 2023
Tijd
14:30 - 18:30
Locatie
Evoluon Eindhoven

In samenwerking met

Bram Krijnen, Partner Crowe HR-Services

Bram geeft leiding aan de pijler HR Services. Hij adviseert ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, HR innovaties etc..

Thomas Vos, Partner Crowe HR Technology Services

Thomas Vos is partner Crowe Foederer HR Technology en ondersteunt organisaties bij de slimme inrichting en uitvoering van HR-beleid, processen en complexe vraagstukken. Thomas heeft 10+ jaar ervaring in de consultancy en heeft zich de laatste 5 jaar gespecialiseerd op het gebied van HR Technology en HR Analytics.

Carlo van de Weijer, Directeur EAISI

Carlo van de Weijer is General Manager van het EAISI (Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute) bij TU Eindhoven. Carlo adviseert daarnaast ministeries en het bedrijfsleven over de hele wereld over wat ze in de toekomst kunnen verwachten. Tevens is hij lid van de Raad van Toezicht van verschillende hightech bedrijven en start-ups.

Mark Assema, Oprichter #HRTech Review

Mark van Assema is oprichter en hoofdredacteur van #HRTech Review, een onafhankelijk kennisplatform en een community met HRTech Experts met als doel gebruikers van HR- technologie te helpen passende en innovatieve oplossingen te vinden. Mark’s brede ervaring als HR-projectleider voor vele verschillende HR-processen geeft hem een zeer breed beeld op alle domeinen uit de HRTech Arena en vooral hoe je dit in een goede HR-architectuur samen laat werken.