U zoekt een arbodienst

Arbodienst

U bent op zoek naar een arbodienst? Zoek niet verder en regel direct uw arbodienst aansluiting. In 5 minuten geregeld!

Stap 1
Uw arbo-aansluiting vandaag nog geregeld? Dat kan! Wanneer u het formulier invult, is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Heeft u elders al een arbo-aansluiting? Vertel het ons! Wij zeggen het abonnement voor u op.

Stap 2
Wij gaan meteen voor u aan de slag! Al binnen één werkdag ontvangt u van ons het basiscontract voor de digitale arbo-aansluiting in uw mailbox.

Stap 3
Wanneer wij het basiscontract getekend retour hebben ontvangen, sturen wij u binnen drie werkdagen uw inloggegevens toe. Middels een tweetraps-inlogsysteem krijgt u toegang tot ons systeem. Hier kunt u eenvoudig de persoonlijke gegevens van uw medewerkers en eventueel dossiers uploaden. En daarmee is onze samenwerking een feit. Hierna kan er, waar nodig, de bedrijfsarts worden ingeschakeld dan wel worden ingepland.

Als geen ander snappen we dat uw tijd kostbaar is en het regelen / vergelijken van een arbodienst niet als eerste op uw prioriteitenlijst staat. Alhoewel een prettige samenwerking met een arbodienst en het snel integreren van een zieke medewerker het grote verschil in tijd, zorgen en kosten maakt. Zeker met de werkwijze van Crowe Vitaal. We denken mee in schadelastbeheersing en bij een zieke medewerker zien we de mogelijkheden voor terugkeer naar werk. Met het toepassen van het positieve gezondheidsmodel zijn al veel werknemers in beweging gebracht.

Sinds 1 juli 2017 bent u als werkgever overigens wél verplicht om een contract met een arbodienst af te sluiten. Deze aansluiting regelt u bij ons heel snel en eenvoudig online. Zo kunnen we samen met u het verzuim van uw medewerker vanaf de eerste ziektedag in de gaten houden. Wij zijn dan in staat om pro-actief in te spelen op uw situaties en u zodoende een passend advies te kunnen geven. Vervolgens kunnen we samen bepalen of u een aanvullende dienst, expertise of actie in gang zetten.