E-HRM HR analytics
afgelopen

Workshop E-HRM – HR Analytics

Zoals u tijdens de laatste HRT business session heeft gehoord, verwachten wij dat veel bedrijven de komende tijd aan de slag gaan met het (verder) digitaliseren en automatiseren van HR processen. Daarnaast zullen de bedrijven die reeds digitaal werken steeds meer gebruik gaan maken van de inzichten die HR analytics biedt.

Crowe ondersteunt u als consultant in dergelijke vraagstukken en heeft daarnaast ook een ‘eigen’ productsuite die ze haar klanten aanbiedt. Deze productsuite bestaat uit payroll tooling, E-HRM tooling, en HR analytics rapportage tools.

Om u hiermee nader kennis te laten maken, nodigt Crowe u uit voor de workshop ‘E-HRM en HR Analytics’. Tijdens deze workshop wordt onze volledige geïntegreerde productsuite gedemonstreerd waardoor u een goed beeld krijgt van wat E-HRM en HR analytics u te bieden hebben.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Talent management (functiegebouw, recruitment, functioneren en beoordelen, beloning en opleiding, feedback)
  • HR processen (indienst, declaraties, mutaties, verzuim, verlof, uitdienst)
  • Rapportages & analytics
    - Payroll rapportages
    - E-HRM rapportages

Meld u zich snel aan via onderstaande button, wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Eindhoven!

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Workshop, door Thomas Vos en Bram Krijnen
17:00 uur Einde workshop met aansluitend een informele borrel

Locatie

Beukenlaan
5651CD EINDHOVEN
E
events@crowefoederer.nl
image of location

Manager HR Support - Crowe foederer

Thomas is na zijn opleiding (Bachelor of Business Administration, Human Resource Management) meerdere jaren in de HR-dienstverlening werkzaam geweest en heeft zich zo ontwikkeld tot een specialist binnen zijn vakgebied. Inmiddels is Thomas enkele jaren Manager HR support bij HRT Business Professionals. Hij fungeert als sparringpartner en adviseur op het gebied van HR. Thomas helpt bedrijven met vraagstukken zoals HR advies- en beleidsbepalingen, arbeidsrecht, payrolling, verzuimbegeleiding en adviseert en begeleidt organisaties bij het digitaliseren van en het efficiënt inrichten van de HR-afdeling.

Partner - Crowe Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..

Senior Consultant - Crowe Foederer


Vanuit de pijler HR Services Technology is Rijk-Pieter de sparringpartner op het gebied van procesoptimalisatie. Samen met u brengt hij verbeteringen aan in de werkwijzen, ondersteunt hij bij pakketselecties en begeleidt hij de transitie van de oude situatie naar de nieuwe.