E-HRM HR analytics
afgelopen

Workshop E-HRM – HR Analytics AMS

Tijdens de laatste business sessions in november 2018, hebben wij gesproken over de verwachting dat veel bedrijven de komende tijd aan de slag gaan met het (verder) digitaliseren en automatiseren van HR processen. Daarnaast zullen bedrijven die reeds digitaal werken steeds meer gebruik gaan maken van de inzichten die HR analytics biedt.

Crowe HR Services ondersteunt u als consultant in dergelijke vraagstukken en heeft daarnaast ook een ‘eigen’ productsuite die ze haar klanten aanbiedt. Deze productsuite bestaat uit payroll tooling, E-HRM tooling, en HR analytics rapportage tools.

Om u hiermee nader kennis te laten maken, nodigt Crowe u uit voor de workshop ‘E-HRM en HR Analytics’. Tijdens deze workshop wordt onze volledige geïntegreerde productsuite gedemonstreerd, waardoor u een goed beeld krijgt van wat E-HRM en HR analytics u te bieden hebben.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Talent management (functiegebouw, recruitment, functioneren en beoordelen, beloning en opleiding, feedback)
  • HR processen (indienst, declaraties, mutaties, verzuim, verlof, uitdienst)
  • Rapportages & analytics
    - Payroll rapportages
    - E-HRM rapportages

Meld u zich snel aan via onderstaande button, wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Eindhoven!

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Workshop door Leonie de Groot, Linette Schrijvers en Bram Krijnen
17:00 uur Einde workshop met aansluitend een informele borrel

Locatie

Paasheuvelweg 16
1105 BH Amsterdam
E
events@crowefoederer.nl
image of location

Manager HR Advies - Crowe HR Services

Leonie is als fiscaal- en arbeidsjurist meerdere jaren in de internationale dienstverlening werkzaam geweest. De afgelopen vijf jaar heeft zij met name bedrijven in het MKB geadviseerd. Zij fungeert als sparringpartner en adviseur op het gebied van HR in de breedste zin. Leonie en haar team helpen bedrijven met vraagstukken op het gebied van HR beleid, waaronder scholing, functioneren, beoordelen & belonen, verzuim, duurzame inzetbaar en recruitment. Daarnaast adviseert Leonie bij arbeidsrechtelijke trajecten en begeleidt bij de transformatie naar een smart HR aanpak.

HR Adviseur - Crowe HR Services

Linette is al meerdere jaren werkzaam als HR adviseur. Ze houdt zich voornamelijk bezig met in-house werkzaamheden en projecten van diverse klanten. Hierbij ligt haar focus op procesoptimalisaties en automatisering van de HR afdeling waarbij efficiëntie en professionalisering voorop staan. Zij fungeert tevens als E-HRM consultant en gecertificeerd Daywize specialist en richt zij zich op het geven van demonstraties en uitvoeren van implementaties bij klanten.

Partner - Crowe Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..