HRT-Business-Professionals-hires
afgelopen

Seminar "actualiteiten, risico's en kansen op HR-gebied" AMS

HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer dragen graag bij aan een verdere verbreding van uw kennis met betrekking tot actuele zaken binnen ons vakgebied. Daarom organiseren wij op donderdag 7 juni (Eindhoven) en dinsdag 12 juni (Amsterdam) een nieuwe editie van de HRT Business Sessions met als onderwerp "Actualiteiten, risico's en kansen op HR-gebied".

Als werkgever is het essentieel om ‘in control’ te zijn en te blijven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarom nodigen wij u uit voor een nieuwe editie van de HRT Business Sessions, waarin we u bijpraten over actualiteiten, risico’s en kansen op het gebied van HR. Tijdens het seminar praten onze specialisten u bij over de volgende actualiteiten:

 • Invoering jeugd LIV-vergoeding
 • Aanpassing 30%-regeling buitenlandse werknemers
 • Subsidie en loonkostenvoordelen oudere en jeugdige werknemers
 • No risk polis oudere werknemers in ww-situatie
 • Het belang van de arbeidsovereenkomst en aandachtspunten
 • AOW en transitievergoeding
 • Wet arbeidsmarkt in balans (status wetsvoorstel)
 • Korte update Wet DBA/inzet ZZP'ers
 • Evaluatie kabinet Werkkostenregeling en actuele rechtspraak
 • Publicatie Wet Openbaarheid Bestuur (WOB): beleid Belastingdienst gebruikelijk loon DGA’s
 • Aandachtspunten bij arbeidsongeschiktheid

Ook besteden we kort aandacht aan enkele ontwikkelingen binnen onze organisatie die voor u van belang zijn:

 • GDPR/AVG en wat u van ons mag verwachten
 • Preview HR-kennisbank
 • Preview HR tooling voor Recruitment, Performance management en Learning management
 • Ontwikkelplannen HR Analytics tooling

Met deze actuele onderwerpen hopen wij een waardevol programma voor u te hebben samengesteld. Onderstaand treft u nog het dagprogramma en informatie over de sprekers.

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden tot een week voor aanvang van het seminar. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per e-mail toegestuurd. Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf daarom snel in. Via deze link kunt u zich direct aanmelden: http://bit.ly/2L5u0qO

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Spreker 1 - Martijn Moonen
15:30 uur Spreker 2 - Huibert de Potter
16:00 uur Spreker 3 - Viresh Bansraj
16:30 uur Spreker 4 - Bram Krijnen
17:00 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Paasheuvelweg 16
1105 BH Amsterdam
E
amsterdam@crowefoederer.nl
image of location

Arbeidsjurist, Foederer Pension & Benefits

Martijn Moonen is werkzaam als arbeidsjurist en adviseert op alle aspecten die raakvlak hebben met de arbeidsverhouding. Zo begeleidt hij werkgevers bij het opstellen van overeenkomsten voor ontslagprocedures. Martijn streeft naar praktische oplossingen, omdat alle partijen daar het meest bij gebaat zijn en praat u bij over actualiteiten op het vlak van arbeidsrecht en verzuim(management).

Partner, HRT Business Professionals

Huibert de Potter is partner van HRT Business Professionals. Vanuit deze functie geeft hij leiding aan een groot team HR- en Salaris specialisten. Ook is hij voor veel klanten het eerste aanspreekpunt en adviseur voor deze vraagstukken. Tijdens de sessies informeert hij u over vraagstukken op het vlak van payrolling en relevante wet- en regelgeving.

Crowe Horwath Foederer

Viresh Bansraj werkt als supervisor international tax bij Crowe Horwath Foederer. Viresh heeft Fiscale Economie en Financiële Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft ruim 10 jaar ervaring met (internationale) belastingvraagstukken. Hij praat u bij over actuele belasting- en sociale verzekeringswetgeving en grensoverschrijdende cases die voor elke organisatie relevant zijn.

Crowe Horwath Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Horwath Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..