Interm Hr Services
afgelopen

Crowe Foederer aanwezig bij Bedrijvendag Sfeer Amsterdam

In de bruisende wijk de Pijp ligt het Okura Hotel Amsterdam, lid van The Leading Hotels of the World. Met haar vooruitstrevende en elegante service en subtiele hang naar perfectie is zij de perfecte locatie voorde vierde Fiscale Bedrijvendag van SFEER!

Waan je samen met zeventien van de meest hoogstaande fiscale kantoren van Nederland in de extravagante luxe die dit hotel te bieden heeft. Tijdens de Bedrijvendag heb je de kans om goed kennis te maken met ons kantoor door middel van workshops en presentaties.

Haal het maximale uit deze dag door je op te geven voor een individueel gesprek! In 20 minuten heb je de kans jezelf uit te laten blinken en essentiële vragen te stellen aan ons kantoor.

De Bedrijvendag zal dit jaar plaats vinden op 5 april. De dag is inclusief inspirerende sprekers, een luxe lunch, informatiemarkt en afsluitend zullen wij sfeervol gezamenlijk het glas heffen op de borrel! De vier workshops duren ieder een uur met na iedere ronde een pauze. De dag zal beginnen rond 09:30 en eindigen rond 18:00.

Wij zien jou op 5 april 2019 tijdens de vierde Bedrijvendag van SFEER!