Fotolia 219897326 L
afgelopen

Actualiteiten en slimme oplossingen op HR-gebied (Eindhoven)

Crowe HR Services draagt graag bij aan een verdere verbreding van uw kennis met betrekking tot actuele zaken binnen ons vakgebied. Daarom organiseren wij een nieuwe editie van de Crowe HR Business Sessions op dinsdag 16 april 2019, Crowe Foederer vestiging Eindhoven.

Na de succesvolle bijeenkomsten in november 2018 hebben we ook voor deze sessies een interessant programma samengesteld, met een breed scala aan actuele onderwerpen die waardevol zijn voor u en uw organisatie.

U bent hierbij van harte welkom, deelname is geheel kosteloos. Wij ontmoeten u graag op 16 april aanstaande!

Onderwerpen

Als werkgever is het essentieel om ‘in control’ te zijn en te blijven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De onderwerpen die wij graag met u delen tijdens deze Business Sessions zijn:

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden tot een week voor aanvang van het seminar. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per
e-mail toegestuurd. Houd u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf daarom snel in. Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden.

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Presentaties Leonie de Groot, Martijn Moonen en Bram Krijnen
17:00 uur Afsluiting en informele borrel

Locatie

Crowe Foederer vestiging Eindhoven
Beukenlaan 60
5651 CD EINDHOVEN
T
040 - 264 96 10
E
events@crowefoederer.nl
image of location

mr. Leonie de Groot – Manager HR Advies, Crowe HR Services

Leonie is als fiscaal- en arbeidsjurist meerdere jaren in de internationale dienstverlening werkzaam geweest. De afgelopen vijf jaar heeft zij met name bedrijven in het MKB geadviseerd. Zij fungeert als sparringpartner en adviseur op het gebied van HR in de breedste zin. Leonie en haar team helpen bedrijven met vraagstukken op het gebied van HR beleid, waaronder scholing, functioneren, beoordelen & belonen, verzuim, duurzame inzetbaar en recruitment. Daarnaast adviseert Leonie bij arbeidsrechtelijke trajecten en begeleidt bij de transformatie naar een smart HR aanpak.

mr. Martijn Moonen - Arbeidsjurist, Crowe HR Services

Martijn Moonen is werkzaam als arbeidsjurist en adviseert op alle aspecten die raakvlak hebben met de arbeidsverhouding. Zo begeleidt hij werkgevers bij het opstellen van overeenkomsten voor ontslagprocedures. Martijn streeft naar praktische oplossingen, omdat alle partijen daar het meest bij gebaat zijn en praat u bij over actualiteiten op het vlak van arbeidsrecht en verzuim(management).

Bram Krijnen RPC - Partner, Crowe Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..