Achieve 1822503 1920
afgelopen

Actualiteiten en slimme oplossingen op HR-gebied AMS

Crowe Foederer en HRT Business Professionals dragen graag bij aan een verdere verbreding van uw kennis met betrekking tot actuele zaken binnen ons vakgebied. Daarom organiseren wij een nieuwe editie van de HRT Business Sessions met als onderwerp "Actualiteiten, en slimme oplossingen op HR-gebied", op de volgende data:

Donderdag 15 november | kantoor Eindhoven
Dinsdag 20 november | kantoor Amsterdam


Graag ontvangen wij u op één van bovenstaande data. Na de succesvolle bijeenkomsten in juni hebben we ook voor deze sessies een interessant programma kunnen samenstellen, met een breed scala aan onderwerpen die waardevol kunnen zijn voor u en uw organisatie.

U bent hierbij van harte welkom!

Onderwerpen

Als werkgever is het essentieel om ‘in control’ te zijn en te blijven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De onderwerpen die wij graag met u delen tijdens deze Business Sessions zijn:

  • Van sectorpremie naar differentiatie naar type contract;
  • Praktijk casus 'ontslag' vanuit juridisch, fiscaal en pensioen perspectief;
  • Compensatie transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid;
  • Algemene Actualiteiten op HR-gebied;
  • Smart HR: meer inzicht, slimme oplossingen;
  • Update: Crowe als HR partner.

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden tot een week voor aanvang van het seminar. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per
e-mail toegestuurd. Houd u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf daarom snel in. Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden.

MELD U DIRECT AAN

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Presentaties Martijn Moonen, Thomas Vos en Bram Krijnen
17:00 uur Afsluiting en informele borrel

Locatie

Paasheuvelweg 16
1105 BH Amsterdam
E
events@crowefoederer.nl
image of location

mr. Martijn Moonen - Arbeidsjurist, Foederer Pension & Benefits

Martijn Moonen is werkzaam als arbeidsjurist en adviseert op alle aspecten die raakvlak hebben met de arbeidsverhouding. Zo begeleidt hij werkgevers bij het opstellen van overeenkomsten voor ontslagprocedures. Martijn streeft naar praktische oplossingen, omdat alle partijen daar het meest bij gebaat zijn en praat u bij over actualiteiten op het vlak van arbeidsrecht en verzuim(management).

manager HR support

Thomas is na zijn opleiding (Bachelor of Business Administration, Human Resource Management) meerdere jaren in de HR-dienstverlening werkzaam geweest en heeft zich zo ontwikkeld tot een specialist binnen zijn vakgebied. Inmiddels is Thomas enkele jaren Manager HR support bij HRT Business Professionals. Hij fungeert als sparringpartner en adviseur op het gebied van HR. Thomas helpt bedrijven met vraagstukken zoals HR advies- en beleidsbepalingen, arbeidsrecht, payrolling, verzuimbegeleiding en adviseert en begeleidt organisaties bij het digitaliseren van en het efficiënt inrichten van de HR-afdeling.

Partner, Crowe Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..