nieuwe privacyverklaring
15 oktober 2020

HR Services whitepaper: Go digital

Tien tips voor een digitale HR-omgeving

Wilt u meer lezen over hoe een moderne digitale HR-omgeving eruitziet of hoe u uw HR-processen verder kunt optimaliseren? Bent u op zoek naar concrete tips? Dan is deze whitepaper interessant voor u. Na het lezen van deze whitepaper heeft u inzicht hoe een optimale digitale HR-omgeving eruit kan zien en hoe dit u kan helpen bij uw HR-strategie.

Inmiddels zitten we in de tweede golf van het corona virus en wordt er weer massaal thuisgewerkt. In hoeverre het mogelijk is om goed thuis te werken, hangt af van de aard van de werkzaamheden van uw functie/afdeling, maar ook hoe digitaal werkprocessen zijn ingericht. Hoe digitaal is uw HR-afdeling is een vraag die gezien de recente gebeurtenissen steeds relevanter is geworden. In hoeverre konden de werkzaamheden op de HR-afdeling bij uw organisatie gewoon doorgaan tijdens de lockdown? Waren er nog processen waarvoor u naar het kantoor moest? Bijvoorbeeld bij indiensttreding, onboarding, recruitment etc.? Liepen alle HR-processen door terwijl er meer vanuit huis gewerkt werd?

Om de doelstellingen van een organisatie te bereiken is het van belang dat belangrijke HR-processen doorlopen zonder vertraging. De nieuwe realiteit en het werken vanuit verschillende locaties brengt daarmee nieuwe uitdagingen voor de HR-afdeling. Slimme inzet van HR Technology kan hierbij een uitkomst bieden.

De laatste jaren heeft Crowe met haar HR Technology team veel MKB-organisaties geholpen om invulling te geven aan de hun digitale HR-strategie met slimme HR-softwareoplossingen. Vanuit de overheid en media is er veel gesproken over het nieuwe normaal, de 1,5 meter samenleving en een nieuwe realiteit. Een slimme digitale HR-omgeving is wat ons betreft een belangrijk onderdeel om hier invulling aan te geven.

Download hier de gratis whitepaper 'Crowe HR Services: Go digital'.