Nuance 18 Banner Nieuwsbericht Interduct
18 augustus 2020

Nuance 18: Interduct

“ Respect, vertrouwen, autonomie, ontwikkeling en samenwerking vormen de basis van hoe we hier met elkaar omgaan.”

Frank Huis, Joyce Philips en Ivo Hanssen leiden gezamenlijk Interduct. De drie directeur-aandeelhouders hebben compleet verschillende achtergronden en expertises. Toch vonden ze elkaar vier jaar geleden in gelijke waarden. Die boetseerden ze samen tot een bedrijfsfilosofie.

Interduct is een holding die deelneemt in elf bedrijven, waarvan acht voor honderd procent. Alle ondernemingen opereren in de ventilatiebranche onder een eigen directie. Vanaf ontwerp tot en met installatie en onderhoud, alles gebeurt in eigen beheer. In Nederland en België wordt het bedrijf gerekend tot de grootste spelers op de markt. In totaal werken er zo’n 190 medewerkers. Hiernaast zijn er nog zo’n 150 montagepartners in de bouw waar Interduct mee samenwerkt. De ambitie is om de komende jaren

met vijftig procent te groeien.

Blijven Leren

Het verwezenlijken van die ambitie hangt nauw samen met de filosofie van het bedrijf. Hier zijn ze met zijn drieën iedere dag mee bezig. “Wij zijn een lerende organisatie. We geloven in continue verbetering.” Voor Joyce is dit zelfs een ‘way of life’. Waarbij ze zich verdiept heeft in de Lean-methodieken en daarin Black Belt is: “Dat houdt onder andere in dat we ons inzetten om het werk makkelijker, sneller en comfortabeler te laten verlopen. Bijvoorbeeld dat er minder getild hoeft te worden of dat mensen niet gestoord worden.”

Lees hier het volledige artikel